Fetadip – med grillede gulerødder

5.0 from 1 vote
Fetadip opskrift

Fetadip – dippen som vil forandre dit liv. Den kan vitterligt spises til nærmest alt, den er let at lave og så smager den frygteligt, frygteligt godt. Ja så godt at den kan kickstarte en lille besættelse.

Opskrift på fetadip med grillede gulerødder

Nederst i dette indlæg finder du opskriften på både fetadip og grillede gulerødder. Spis det sammen eller hver for sig. Begge dele smager fantastisk – både sammen og hver for sig.

Her på NannaPretzmann.dk finder du generelt et kæmpe udvalg af lette og lækre opskrifter, som ikke kræver vilde ingredienser eller timevis foran komfuret i køkkenet.

Til denne ret serverer jeg ofte grillede majs med parmesan og squashdeller. Det går skønt sammen. Skal det være ekstra lækkert kan hjemmebagt hvidløgsflutes virkelig også noget.

Når du laver fetadip kan du blot nøjes med at blande halv ost og halv creme fraiche, men du kan også lege lidt med smagen og f.eks. tilsætte revet citronskal, salt og så videre. Det er kun fantasien og smagsløgene som sætter grænsen.

Udover retten her finder du også en del inspiration og opskrifter på let og lækkert aftensmad. Jeg kan for eksempel anbefale dig at kigge nærmere på mad i fad, som ris med bacon og grøntsager. Det er virkelig en let og lækker ret. Du finder også frisk pasta med kantareller og ristotto med kantareller. Blot for at nævne et par årstidsrelevante opskrifter.

Udover opskrifter på aftensmad finder du også en del opskrifter på kage og desserter. Som f.eks. de lækreste sticky buns (karamelsnegle med pekannødder) eller jordbærkage med Daim. Ligesom det også kan anbefales at få prøve flødebollekagen af. Den er efterhånden en sand klassisker og must til fødselsdage her hos os. Udover disse, synes jeg også, at du skal skrive flødebollelagkage på din liste. Den er så simpel og virkelig, virkelig velsmagende.

Fetadip med grillede gulerødder

Recipe by NannaPretzmann.dk
5.0 from 1 vote

Fetadip med grillede gulerødder. En simpel, men smagsfuld mundfuld.

Ingredienser

  • Ingredienser til fetadip:

  • Puck ost eller Taverna salatost

  • Creme Fraiche 18%

  • Eventuelt salt, peber og revet citronskal

  • Ingredienser til grillede gulerødder

  • En portion gulerødder

  • Frisk revet parmesan

  • Godt med hvidløgssalt

  • En god olivenolie

Sådan gør du

  • For at lave fetadip skal du mikse din ost og creme fraiche halv og halv. Bagefter smager du eventuelt til med salt, peber og citronskal.
  • Kom gulerødderne i et ildfast fad, drys olie, salt og parmesan over og bag dem såved 220 grader varmluft (med øverste grillfunktion) tændt i cirka 35 minutter til gyldne.

Har du prøvet opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Instagram

Kan du li’ opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Pinterest

Følg Nanna Pretzmann på Facebook

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?