Miniguide: ferie i Vilnius med børn – Nanna Pretzmann
Min mening: Cien skønhedsprodukter

Miniguide: ferie i Vilnius med børn

SAM_1940DSC04565

Vi er jo lige netop nu på storbyferie og det måske et lidt andet sted end de fleste, i hvert fald danskere, rejser hen. Men ikke desto mindre, så er Vilnius (Litauen), altså værd at besøge. Prisniveauet er tilmed billigt især sammenlignet med priserne i de vante storbyer, som London og Barcelona. Som i kan se på billederen, så har vi både været her vinter og sommer og hver sin årstid har sin charme.

Miniguide: ferie i Vilnius med børn

Vi har jo ofte rejst til Vilnius. Det er selvfølgelig fordi min far bor her, at vi i første omgang rejste hertil. Men jeg er nu gået hen og blevet ret glad for byen. Old town er fyldt med charme med sine kringlede brostensbelagte gader og gamle bygninger.

Der er også et hav af lækre spisesteder, både meget tegnebogsvenlige og lidt dyrere steder. Mine absolut favoritstedee er Le Crepes og Saint Germain. De ligger i hver sin ende af skalaen. Le Crepes servere PANDEKAGER i alle afskygninger til billig mønt og Saint Gernain fransk gourmet mad. Kommer i nogensinde fordi Vilnius, så gør jeg selv den tjeneste at kigge forbi 😉 Som en lille tilføjelse vil jeg lige opdatere indlægget med min fars restaurant Dublis, som bestemt også er must.

Maden er fantastisk og omgivelserne skønne.

Midt i byen ligger den mest fantastiske park med flere legepladser, springvand og en smuk flod. Der bruger vi altid mange, mange timer. 

Shopping i Vilnius

Der er rig mulighed for shopping, både i diverse shopping centre, men også inde midt i byen. Akropolis, Panorama og Oza er nogle af de shoppingcentre, der er at finde i Vilnius. De er kæmpe store og du finder alt fra H&M til Hugo Boss. Midt i byen ligger en lang gade, hvor alle high end mærkerne har butikker. Vi shopper altid, når vi er på besøg og butikkerne her har oftere udsalg og gode tilbud end derhjemme.

Aktiviteter med børn i Vilnius

Som nævnt ligger en stor park (Bernardine Park) med en rigtig god legeplads lige ned til floden. Der er så hyggeligt.

Der er også en stor vandpark eller vandland om man vil. Det ligger lige ved siden af shoppingcentret Oza, så der kan man jo slå to fluer med et smæk. Vandlandet hedder Vicky og du kan se mere om det HER.

Trakai Castle ligger i Trakai lidt uden for Vilnius, men det hyggelige gamle slot er et besøg og en gåtur værd.

SAM_2061 SAM_2050

Vores trofaste rejsepartner Stokke Scoot (købes HER) med vores lækre Sleepbag (købes HER), som vi forguder. Begge dele fra PixiZoo, hvor du får 5% med koden AD5 (også på nedsatte varer). Den vamsede jakke er fra Reima.

Tip til flybilletter og hotel

Brug f.eks. Expedia (HER) til at holde øje med flybilletterne. De svinger voldsomt i pris og det er selvfølgelig med at slå til, når de er billigst. Til at booke hotel vil jeg igen anbefale Expedia eller Hotels.com (HER). Opret eventuelt en bruger, da man ofte får bedre tilbud, når man er medlem og samtidig optjener fordele, som f.eks. gratis overnatning.

 

 

INDEHOLDER AFFLIATE LINKS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening: Cien skønhedsprodukter