Julepynt i pomp & pragt, vol. pompøst – Nanna Pretzmann
Dengang vi fandt sammen.. igen..

Julepynt i pomp & pragt, vol. pompøst

Julepynt-kæmpe-xl-slik-jukepynt

Julepynt.. Jeg ved det, jeg ved det. Jeg er en postgang for sent ude i forhold til at dele julepynt, men jeg bliver simpelthen nød til at dele min begejstring med jer. Først på ugen inviterede Dan mig på frokost, på Ulla T. En af min favorit, hvis ikke favoritten, her i Aalborg. Jeg elsker den totalt afslappede stemning og den skæve og farverige indretning er lige mig. Denne gang havde de altså også pompøst julepynt hængende. Vi taler kæmpe bolcher, slikkepinde og dets lige. Jeg var, som solgt til stanglakrids og heldigvis fik jeg krejlet mig frem til hvor den grandiose julepynt kunne anskaffes. Jeg strøg lige fluks hjem og bestilte. Velvidende, at jeg ingenlunde ville få glæde af julepynten i år. Men det var altså en akut must-have situation.

Kæmpe-julepynt

Og idag ankom det så. Mine kæmpe slikstokke og gigantiske slikbolcher og jeg er lige så forelsket, som ved første øjekast. Ja faktisk, måtte jeg altså lige knipse et par billeder, da ungerne var puttet, så jeg kunne dele med jer. Beklager kvaliteten, men mørket hjælp mig ikke ligefrem og jeg ved at det er svært at fornemme, at pynten faktisk er ret stor. Og altså ikke den slags man hænger på juletræet. Noget fåes endnu større, men jeg beherskede mig dog. Indtil videre, for jeg tror ikke jeg er helt færdig med Hofflands kollektion endnu. Jeg overså nemlig lidt guf ved første bestilling og jeg synes faktisk at priserne er meget fair. Nu må vi se, om jeg formår, at styre mig. Jeg tvivler!

Vi rejser jo klokken kvart i kvalm i morgen tidlig, og det ærger mig lidt, at jeg ikke fandt julepynten start december. Men måske vi alligevel lige skal have det op og hænge et par dage, når vi kommer hjem. Jeg er ret sikker på ungerne vil dele min begejstring, når de ser de kæmpe slikstokke, som jeg har valgt til deres vinduer 😉

Slik-jukepynt-xlJulepynt-stort-xl-kæmpe-butik

Alt julepynten finder i her

 

2 kommentarer

  • Emilie

    Ej Nanna! Du bliver SÅ meget nødt til at fortælle hvor du fandt pynten, så jeg kan tage seriøs revance næste år hvad angår julepynt? :O
    Go’ jul.
    Knus Emilie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang vi fandt sammen.. igen..