Opskrift på nissepis

Følg denne opskrift på nissepis. Det er så simpelt at lave og helt perfekt til årets julefrokoster eller til ris ala mande juleaften.

Opskriften har efterhånden en del år på bagen og kvaliteten af billederne er en smule tvivlsomme, men det er smagen på nissepis altså ikke. Mangler du en drik til julefrokosterne eller til ris ala mande juleaften? Så skulle du prøve denne opskrift på nissepis. Jeg kan se at der er dukket en del købevarianter op, men det er altså smadder let at lave nissepis selv. Ja faktisk helt enormt let og bestemt ikke tidskrævende.

Og når vi nu er i jule- og bryggerhjørnet så vil jeg slå et slag for hjemmelavet gløgg. Det er et absolut must hos os hvert år.

Opskrift på nissepis

1 flaske ribena
1 flaske vodka
2 kanelstænger
5 nelliker
Et drys ingefær

Ribena saften og krydderierne skal simre tyve minutter. Lad stå til den efterfølgende dag før det sies og dernæst blandes med vodkaen. Kan serveres med det samme, men nissepisset bliver bestemt ikke ringere af at få lov til at stå og trække. Præcis som med gløgg.

opskrift på nissepis
Vidste du at du kan bage det lækreste brød med nisseøl? Du finder opskriften på brød med nisseøl her.

Follow:
Share:

18 Comments

  1. Lisbeth Skovsen
    26. oktober 2017 / 8:24 pm

    Tak for en skøn opskrift! Jeg har brugt druesaft uden sukker fra mit drivhus og smagen er perfekt – men det geleterer! Har du en løsning på problemet?
    Mvh Lisbeth Skovsen

    • 29. oktober 2017 / 4:39 pm

      Desværre ikke – jeg har aldrig oplevet at det geletere :/

  2. Bettina Jensen
    12. november 2017 / 10:01 pm

    skal den drikkes kold eller varm som gløgg

  3. Helle Holm
    2. december 2017 / 6:01 pm

    GOD IDE TIL MIN NISSEVEN 🎅. Skal vodkaen først i lige inden serveringen?

  4. Lene
    16. november 2018 / 4:52 pm

    Kan vodkaen vente med at komme i til den dag, man skal bruge det? 😊 j

    • 17. november 2018 / 8:50 am

      Ja det kan den dag. Jeg ville dog ikke vente, men lade det trække sammen for bedste smag 🙂

  5. Angelica
    4. december 2018 / 12:52 pm

    Ved du hvor lang tid at det kan holde sig ????

    • 8. december 2018 / 11:39 am

      Flere år pga vodkaen 🙂 Skold evt flasken inden det hældes på 🙂

  6. Christina
    5. december 2018 / 8:37 pm

    Kan man bruge stødt ingefær?
    Og skal den sies?
    På forhånd tak 🤶🏻

    • 8. december 2018 / 11:38 am

      Sagtens 🙂 Og ja 🙂
      God fornøjelse 🙂

  7. Eva
    19. november 2019 / 11:09 am

    Skal den danne bundfald ?
    Eller er det sukke der ligger i bunden ?
    Mvh Eva

  8. Marianne Lorentzen
    10. december 2020 / 10:13 am

    Mine kanelstænger er kun ca 5-6 cm……er det nok, eller skal der en 3. i 🤔

  9. Angi
    13. december 2023 / 10:16 am

    hej, kan der bruges kannelpulver og nelikker pulver?

  10. Karina
    12. marts 2024 / 7:21 pm

    Hvilken vodka anbefaler du…

    • 5. april 2024 / 9:59 pm

      Jeg ville blot vælge den du synes bedst om. Jeg har ikke en favorit 🙂

  11. Steen
    20. juli 2024 / 5:11 pm

    Hvis jeg sku bruge stødt kanel, istedet for stænger, hvor mange gram vil du så anbefale?

  12. Janne Larsen
    11. november 2024 / 9:28 pm

    Jeg har lige lavet det og hældt det på flaske, men jeg syntes den er meget sød (sådan sirup agtigt), skal der mere vodka i eller fortager sødmen sig den næste uges tid?

Leave a Reply


Looking for Something?