Decembers top 5 opskrifter

IMG_3556.JPGDet er nok ikke gået nogens næser forbi, at jeg er jævnt glad for at bage og lave lækre ting i køkkenet. Jeg synes det er totalt afstressende og nyder det virkeligt. Der har været rigtig mange besøgende på mine opskrifter i december og det må betyder, at der også er nogle af jer der har gang i julebaget. Her kommer decembers mest populære opskrifter, hvis i lige skal have bagt det sidste til juledagene.

Brændte mandler indtager klart første pladsen og der er da heller ingen jul, hvis der ikke er brændte mandler. Find opskriften HER. Varianten med lakridssmag har også været populær og personligt synes jeg næsten, at den er bedre. Opskrift HER.

Der er også rigtig mange af jer, der har kigget på at lave karameller selv og det kan altså også kun anbefales. Det er så let og så smager det himmelsk. Opskriften finder du HER.

Norske klejner er også en af decembers mest besøgte opskrifter og helt ærligt, så forstår jeg det bestemt godt. De smager så godt og høre sig julen til. Det minder mig om, at jeg stadig har nogle i fryseren 😛 Opskrift HER.

På anden pladsen er Ris a la mande kagen, som i øvrigt smager intet mindre end fantastisk og er nærmest uundværlig i juledagene. Opskrift HER

 

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Anne-Marie
    22. december 2015 / 10:55 pm

    Det ser lækkert ud. Linket til ris’alamande kagen fører desværre til de norske klejner.

    Kh.
    Anne-Marie

Leave a Reply


Looking for Something?