Halløj fra Hua Hin

image

Vi har dælme skudt papegøjen. Hotellet, eller lejligheden er det jo egentlig, er intet mindre end et vaskeægte røverkøb til prisen. Vi bor på stranden og er omgivet af pools. Det er så lækkert. Jeg må ha’ knipset lidt fotos, så i ved selvsyn kan se.

Havet er lunt og dejligt og bade i. Vores lille trold kravlede direkte ud mod bølgerne. No fear at all. Skøre tøs. De store blev dog paniske, da stranden husere tusindvis af bitte små krabber i bitte små huller. Det var noget som ku’ få de små madammer til at råbe op. Sådan på den skingre teenage agtige facon. Men mon ikke det bliver bedre, når de finder ud af de små krabbe lignende dyr ikke just klipper tæerne af. I hvert fald har vi planlagt en lang gåtur på stranden senere idag. Med lokkemidlet at finde badeudstyr.

Ellers så prøver vi stadig at vende os til tidsforskellen. Det har holdt lidt hårdt at overbevise ynglet om at det faktisk er nattid og ikke kun tid til en times lur. De er ikke helt overbevist endnu. Især ikke den mindste.

Jeg har sat indlægget til udgivelse, når der er morgen hos jer. Med garanti vi allerede har indtaget pool og strand der. Mon der stadig er sne i DK?

Follow:
Share:

4 Comments

  1. Pia
    17. januar 2016 / 11:10 am

    Ja der er stadig sne og mega koldt…. Hvad hedder hotellet, vil så gerne der ned

  2. Louise
    17. januar 2016 / 2:08 pm

    Må jeg råde jer til at besøge Restaurant Mums. Ejeren er dansk og det er dansk/nordisk mad 🙂

    • 17. januar 2016 / 4:28 pm

      Tak for tippet 😀 Hvis vi pludselig får lyst til Dansk mad må vi en smut forbi 🙂 Lige nu er vi på Thai vognen 🙂

Leave a Reply


Looking for Something?