Alkoholfri drinks til børn

image

image

Egentlig havde vi planlagt at vi for første gang ville introducere pigerne for MGP med maner. Altså med alkoholfri drinks til børn, farvede popcorn og lidt ekstra snacks og sjov. Da pigerne hørte mor tale om sjove og farverige drinks, så mente de ingenlunde, at det kunne vente til idag. Det måtte prøves med det samme. Jeg var nu ikke svær at overtale, for jeg planlagde i samme åndedrag, at jeg måtte have mig en voksen strawberry daiquiri 😛 Som sammen med en Cosmopolitan må være min absolut favorit drink. Efter en tur i køkkenskufferne og i den lokale brugs var vi good to go.

Alkoholfri drinks til børn

Til projekt alkoholfri børne drinks brugte vi sjove sugerør, pynt til drinks, frugt og monin, som jo nærmest er det vigtigtste, hvis man vil lave farverige drinks. Vi havde rød og blå monin, men det fåes i et hav af farver.

Gode tips og tricks til alkoholfri drinks til børn

Massere af pynt er nogle nøgleordet til succes. Hvadenten det er frugt eller pynt, som paraplyer og palmer. Det skulle i hvert fald vise sig, at det var lige præcis de to ting mine tøser gik mest op i. De er vilde med blåbær, så dem kom vi på sværd og paraplyer. Jordbær havde de desværre ikke ved købmanden, så vi brugte skiver af appelsin istedet. Men kiwi eller måske dit barns favorit frugt kan også sagtens bruges. Kun fantasien sætter grænser.

En anden gang, når vi er i lidt bedre tid, så vil jeg lave farvede isterninger. Altså bare komme lidt frugtfarve eller monin ned i isterningebakken. Det tror jeg helt sikkert også vil være et hit.

Sukkerkant på glasset var selvfølgelig også et hit her. Jeg tog to tallerkner. Sukker på den ene og lidt monin på den anden. Tog glasset og dyppede glasset i monin og herefter i sukker. Hvis du ikke vil have farve på sukkeret, så brug f.eks. citronsaft.

Jeg har brugt sodavand i drinksene, men det kan sagtens erstattes af juice eller danskvand afhængigt af hvad dit barn foretrækker.

Opskrifter på alkoholfri drinks til børn

Vi lavede alkoholfri tequila sunrise og isbjørn, men nedenfor får du lige lidt ekstra opskrifter på lette cocktails til børn.

image

 

Isbjørn (uden alkohol)

Ingredienser:

Sprite

Blå monin (curaquo)

 

Sådan gør du

Hæld Sprite i et glas. Vip det på skrå og hæld monin ned langs kanten. Voila et styks alkoholfri isbjørne drink.

 

image

Tequila sunrise uden tequila

Ingredienser

Appelsinjuice

Rød monin (granadine)

 

Sådan gør du

Hæld appelsinjuice i et glas. Vip det på skrå og hæld monin ned langs kanten. Husk pynt.

 

Monster drinks

Ingredienser

Sprite (eller danskvand)

Grøn monin

 

Sådan gør du

Hæld Sprite i et glas. Vip det på skrå og hæld monin ned langs kanten. Husk og pynten drinksen farlig.

 

Kakao drøm

Ingredienser

Vaniljeis

Kakao

 

Sådan gør du

Tag små spiseskefulde is og kom i et glas. Hæld kakao over.

 

Laber larve (uden alkohol)

Ingredienser

Cola
Et skvat solbærsaft
Et skvat karamelsirup

 

Sådan gør du

Miks ingredienser i et glas.

image

Tilbehør kunne være de her sjove farvede popcorn (opskrift HER)

 

Find opskrift på // Smølfe muffins // Regnbue muffins // P-tærte kage //

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?