Det her må ultimativt være en af en letteste og hurtigste typer aftensmad man kan lave og stadig få et ordentlig måltid ud af det. Alle ingredienser skal nemlig blot i gryden på en gang og herefter koges. Det er let at bytte ud i opskriften alt efter hvad køleskabet byder på og smagsløgene hungre efter. Og så er opvasken efterfølgende altså lige til at overskue 😛
Vi har næsten altid hjemmelavet hvidløgsflutes i fryseren og de gør sig rigtig godt til denne ret. Desuden er et drys parmesan på toppen heller ikke ad vejen.
Opskrift på one pot pasta
Til cirka 5 personer (2 voksne – 3 børn)
500 gram spaghetti
1 løg i tern
4 fed hvidløg i tern
1 håndfuld basilikum
1 dåse hakket tomat
1 bakke champignion (ca 200 gram)
2 spsk olie
1 terning grønsagsbouillon
Salt & Peber
12 dl vand
Alle ingredienser kommes i en gryde under låg. Når retten koger tages låget af og det får lov at koge i yderligere 10 minutter.
Bum, så er der mad.
Fandeme smart! Det må jeg lige prøve!!!
Forfatter
Det er nemlig perfekt på travle dage 🙂
Skal der slet ikke tilsættes vand? Det ser lækkert og nemt ud til den travle dag med to børn 😉
Forfatter
Jo 12 dl, som opskriften siger 🙂 Det er perfekt til travle dage 🙂
Hej 🙂 Kunne du finde på at putte mozzarella i? Mvh Maria
Forfatter
Ja det ville sikkert være lækkert at komme i, når vandet er kogt af 🙂
Hej Nanna. Kan det fryses? Jeg bor alene så det er lidt voldsomt med mad til 5 mennesker. 😉
Forfatter
Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet 🙂
Pastaen brænder da på i bunden?
Forfatter
Det oplever jeg ikke lige – måske du skal røre rundt, så pastaen ikke ligger på bunden? 😉
Er det muligt at tilføje lidt kød?
Hvis ja, hvordan vil du bære dig ad? hvor meget? og vil du tilføje andet for at “gøre plads” til kødet
Forfatter
Jeg tænker du kan tilføje lige det du synes passer bedst til. F.eks. kylling?