One pot pasta – super let aftensmad

SAM_2670

SAM_2669

SAM_2683

Det her må ultimativt være en af en letteste og hurtigste typer aftensmad man kan lave og stadig få et ordentlig måltid ud af det. Alle ingredienser skal nemlig blot i gryden på en gang og herefter koges. Det er let at bytte ud i opskriften alt efter hvad køleskabet byder på og smagsløgene hungre efter. Og så er opvasken efterfølgende altså lige til at overskue 😛

Vi har næsten altid hjemmelavet hvidløgsflutes i fryseren og de gør sig rigtig godt til denne ret. Desuden er et drys parmesan på toppen heller ikke ad vejen.

Opskrift på one pot pasta

Til cirka 5 personer (2 voksne – 3 børn)

 

500 gram spaghetti

1 løg i tern

4 fed hvidløg i tern

1 håndfuld basilikum

1 dåse hakket tomat

1 bakke champignion (ca 200 gram)

2 spsk olie

1 terning grønsagsbouillon

Salt & Peber

12 dl vand

 

Alle ingredienser kommes i en gryde under låg. Når retten koger tages låget af og det får lov at koge i yderligere 10 minutter.

Bum, så er der mad.

 

Follow:
Share:

12 Comments

  1. 21. maj 2016 / 9:31 am

    Fandeme smart! Det må jeg lige prøve!!!

  2. Anja Rimer Larsen
    11. august 2016 / 7:44 am

    Skal der slet ikke tilsættes vand? Det ser lækkert og nemt ud til den travle dag med to børn 😉

    • 11. august 2016 / 9:13 am

      Jo 12 dl, som opskriften siger 🙂 Det er perfekt til travle dage 🙂

  3. Maria
    13. august 2016 / 3:42 pm

    Hej 🙂 Kunne du finde på at putte mozzarella i? Mvh Maria

    • 13. august 2016 / 7:09 pm

      Ja det ville sikkert være lækkert at komme i, når vandet er kogt af 🙂

  4. Trine
    2. juli 2017 / 5:27 pm

    Hej Nanna. Kan det fryses? Jeg bor alene så det er lidt voldsomt med mad til 5 mennesker. 😉

  5. Renee
    6. juli 2017 / 7:33 pm

    Pastaen brænder da på i bunden?

    • 8. juli 2017 / 6:22 pm

      Det oplever jeg ikke lige – måske du skal røre rundt, så pastaen ikke ligger på bunden? 😉

  6. Carina
    30. august 2017 / 5:59 pm

    Er det muligt at tilføje lidt kød?
    Hvis ja, hvordan vil du bære dig ad? hvor meget? og vil du tilføje andet for at “gøre plads” til kødet

    • 1. september 2017 / 8:55 am

      Jeg tænker du kan tilføje lige det du synes passer bedst til. F.eks. kylling?

Leave a Reply


Looking for Something?