Grove pølsehorn med spinat

Grove pølsehorn med spinat Opskrift Opskrift på grove pølsehorn med spinat

Grove pølsehorn er efterhånden blevet et must i fryseren, hjemme hos os. Det er så let lige at snuppe en pose op, inden vi tager på ture.

Vikan umuligt være de eneste med børn, som altid er sultne det sekund vi tager afsted. Også selvom vi lige har spist! Så er det rart, at have et groft pølsehorn i baghånden, som mætter godt. Jeg tager også gerne en lille bøtte med ketchup med, så vi har noget at dyppe i.

Opskrift på grove pølsehorn med spinat

Cirka 32 pølsehorn

25 gram gær

4 dl vand

250 gram frisk spinat

2 tsk rørsukker

2 spsk olie

3 æg

2 tsk salt

3 dl grahamsmel

2 dl havregryn

Hvedemel

Pølser

Vand til pensling

Sesam til drys

 

MODTAG MIT NYHEDSBREV – TILMELD DIG HER OG FÅ OPSKRIFTER DIREKTE I INDBAKKEN

 

Opløs gæren i en smule af det lunkne vand. Pas på, at vandet ikke bliver for varm, for så tager det livet af gæren. Tilsæt æg samt olie.

Blend spinatten (jeg bruger en minihakker) med den sidste halvdel af vandet og tilsæt den til dejen. Tilføj sukker, salt, grahamsmel og havregryn. Miks godt sammen. Tilsæt herefter hvedemel til du når den ønskede konsistens. På grund af spinaten har dejen tendens til at være våd, men brug endelig ikke for meget mel. Det giver tørre pølsehorn. Brug hellere lidt mel på bordet, når du ruller dejen ud.

Stil dejen lunt og lad den hæve i en times tid.

Del dejen i 4 lige store dele. Rul ud i cirkler og brug pizza skæren til at dele i 8 dele (se billedguide HER). Skær pølser ud i passende stykker. Placer pølserne og rul dejen omkring.

Lad efterhæve i cirka 20 minutter. Start ovnen på 180 grader.

Pensel pølsehornene med vand og drys med sesam.

Bages i cirka 15-20 minutter.

FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM

Grove pølsehorn med spinat opskrift

Find også opskrift på // Khachapuri – georgiansk ostebrød // Verdens bedste hvidløgsflutes med mozzarella og feta // One pot pasta på 10 minutter// Møllehjul med fyld af mozzarella pesto // Pestoboller// Spinatboller // Burgerboller med rødbede //

Follow:
Share:

10 Comments

  1. Karen Lisbeth Jørgensen
    23. august 2019 / 7:08 pm

    Hej Nanna
    Endnu en af dine mange dejlige opskrifter, som jeg er en stor fan af. Har du nogen erfaringer med ar bruge gulerodstop?

    • 24. august 2019 / 7:48 pm

      Hejsa Karen☺️

      Det er jeg glad for at høre☺️
      Nej det har jeg ikke. Kan man det?

      KH
      Nanna

  2. Kat
    3. september 2019 / 12:49 pm

    Ærgerligt at der ikke står en ca g ved hvedemel, til os som ikke er så vant til at bage 😬

    • 4. september 2019 / 6:32 pm

      Øvelse gør mester 🙂 Det bedste du kan gøre, for dit bagværk, er at lære, at mærke efter på dejen. Mængden af mel kan variere afhængigt af hvor våd spinaten er, kvaliteten af melet osv 🙂 Derfor kan du aldrig blot gå ud fra antal gram eller dl skrevet i en opskrift..

  3. Josephine
    10. september 2019 / 1:09 pm

    god opskrift mums

    – Jospehine

    • 15. september 2019 / 7:20 pm

      Hejsa Josephine,

      Tak for det 🙂
      Dit reklame link er fjernet.

      KH
      Nanna

  4. Aliyah Patrizia
    9. december 2019 / 11:36 pm

    Helt klart en opskrift, som vil blive brugt meget mere herhjemme (og vi er to voksne kun hehe)
    Ved du om jeg kan erstatte hvedemel, med fuldkorns hvedemel (bruger alle mel fra Amo)? Jeg er ret grøn på bageområdet 🙂

    • 11. december 2019 / 3:27 pm

      Hejsa 🙂
      Jeg ville ikke erstatte det hele, da jeg synes det bliver for tørt. Altså brøddet. Men det er nok en smagssag 🙂

      KH
      Nanna

  5. Pernille
    5. marts 2020 / 8:30 am

    Hejsa. Jeg er kæmpe fan af dem her 😍 har du en idé om hvad hvor mange kalorier der er i hvert pølsehorn 😊
    Hilsen Pernille

    • 6. marts 2020 / 3:55 am

      Hejsa 🙂

      Jeg har ikke regnet det ud, men det kan du let selv gøre 🙂

      KH
      Nanna

Leave a Reply


Looking for Something?