Syltet spidskål

Syltet spidskål opskrift

Under vores besøg i Vilnius fik vi en salat med syltet spidskål. Det smagte så fantastisk, at det gav mig lysten til selv at sylte spidskål. Det er i øvrigt ganske let og så smager det helt fantastik. I salat, i en sandwich, som tilbehør til aftensmaden. Brug det som du ville bruge syltede rødløg eller syltede agurker.

Opskrift på syltet spidskål

2 små spidskål

5 dl æblecidereddike

7 dl vand

2 dl sukker

1 tsk peberkorn

 

Skær spidskålen i passende stykker eller riv det på et rivejern.

Syltet spidskål opskrift

Kom æblecidereddike, vand og sukker i en gryde og varm på til sukkeret opløses. Tilsæt peberkorn.

Husk at skolde opbevaringsglassene med kogende vand inden du kommer spidskålen og væsken over.

Syltet spidskål opskrift

Syltet spidskål opskrift

Find også opskriften på // Tørmarinerede agurker // Kibinai – litauiske frikadelleboller // Pasta med avokadocreme og rejer //

 

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Joan Lindsted
    28. oktober 2022 / 1:24 pm

    Hvor længe kan syltet spidskål holde sig?

    • 31. oktober 2022 / 12:10 pm

      Det kan holde sig i måneder, så længe man har skoldet glasset (og låget) grundigt inden spidskålen kommes i.

Leave a Reply


Looking for Something?