Vores kæmpe samsovnings seng | DIY projekt

Samsovnings sengSamsovnings sengSamsovnings sengSamsovnings sengHer i hytten samsover vi. Alle mand i en kæmpe stor seng. Og jeg ville ikke ønske det anderledes. Det er helt sikkert ikke for alle, men for os er det helt perfekt.
Og vi er da også gået all-in på samsovning. Vi har nemlig en kæmpe stor samsovnings seng med ganske god plads til os alle 6. Den består af 2 madrasser i målene 200×200 på hjemmelavet stel af paller.

Og netop det stel af paller har jeg snyltet, at få vist jer. Det er nærmest 100 år og en madpakke siden, at jeg lovede, at vise hvordan vi (eller altså mest Dan) har bygget vores sengestel til vores kæmpe store samsovnings sengen.

Sådan har vi bygget vores samsovnings seng

Egentlig er det ikke videre kompliceret eller dyrt for den sags skyld, at bygge selve sengestellet. Ja meget billigere bliver nok nærmest svært at gøre det, for pallerne fik vi gratis. Det dyreste har selvfølgelig været de to madrasser samt topmadrasser.

Til to sengestel har vi brugt:

2 x 4 europaller

2 x 16 hjul fra Harald Nyborg

Forskallingsbrædder

Samsovnings sengSamsovnings seng

Begge stel måler 200×200 cm ligesom vores madrasser gør. Dan har pudset pallerne, samlet dem med forskallingsbrædder, sat hjul under og med et kopbor lavet ventilationshuller.
Hey og hjulene er altså et nice touch, så er det nemlig let, at komme til, at støvsuge under dem.

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?