Opskriften på pestopasta med burrata og soltørrede tomater er formentligt en af de letteste, som jeg kender. Og med både pesto, burrata og soltørrede tomater i puljen, så kan det jo kun blive en succes!
Der er intet der kan gøre mig så glad som let hverdagsmad, som ovenikøbet smager lækkert. Det er simpelthen et must herhjemme at vi nogle gange springer over hvor gærdet er lavest. Og hvis pestopasta med burrata er laveste gærde, så er det dæleme helt fint med mig at springe over der!
Opskrift på pestopasta med burrata og soltørrede tomater
Frisk pasta
1 glas pesto (eller den hjemmelavede af slagsen)
Burrata
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld næsten alt vandet fra. Lad en smule være tilbage i bunden. Så klistre pastaen ikke fast til bunden og det er lettere, at vende pestoen og de soltørrede tomater i. Portionsanret og kom en burrata ovenpå hver portion! Dryp lidt pesto over burrataen.