Fyldt kyllingebryst – kyllingebryst med mozzarella, pesto og serranoskinke

5.0 from 1 vote
fyldt kyllingebryst opskrift
fyldt kyllingebryst opskrift

Fyldt kyllingebryst er sådan en ret vi vender tilbage til igen og igen. Den er både super simpel, men også virkelig smagsfuld. Kyllingen bliver mør og det salte serranoskinke går skønt til den smeltede mozzarellaost.

Opskrift på fyldt kyllingebryst

Vi har dem alle. De der hverdagsopskrifter, som vi vender tilbage til igen og igen. For mig er fyldt kyllingebryst en af dem. Den er hurtig at smække sammen og under tilberedningen passer den 100% sig selv. Ingredienserne kan snildt udskiftes efter hvad skufferne og køleskabet byder på. Jeg elsker tomatpestoen fra Zelected med trøffel, men en hvilken som helst kan bruges. F.eks. er en hjemmelavet ramsløgspesto heller ikke helt af vejen. Serranoskinken kan byttes til en parma eller noget helt tredje og et stykke cheddar i stedet for mozzarella er heller ikke helt af vejen.

Er du på udkig efter lette hverdagsretter, så smut endelig forbi min aftensmadskategori, som netop indeholder en hel del af dem. Du finder blandt andet one pot cheesy taco pasta og one pot pasta med frisk pasta eller grillede majs med parmesan og hvidløgssmør. I mad i fad genren finder du også en let opskrift på en ret med ris, bacon og grøntsager.

Hjemmebagt brød er også alletiders tilbehør til aftensmaden. F.eks. er hvidløgsflutes med ost en virkelig fantastisk spise. Jeg fylder altid fryseren med en god omgang og så tager jeg brødet op som jeg skal bruge det. Et andet godt bud er hvidløgshorn med cheddar. Jeg kan næsten ikke komme i tanke om et tidspunkt, hvor det ikke er en skøn tilføjelse til aftensmaden.

Hvis du er mere i det italienske hjørne så prøv eventuelt focaccia muffins med hvidløg. De er lette at lave og smager virkelig skønt. Prøv eventuelt at bruge en smule hjemmelavet pesto på toppen af dejen inden du bager muffins.

Kyllingebryst med mozzarella, pesto og serranoskinke

Recipe by NannaPretzmann.dk
5.0 from 1 vote
Antal

4

personer
Forberedelsestid

10

minutter
Tilberedelsestid

30

minutter

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst

  • 1 stk. frisk mozarellabøf

  • 4 tsk. tomatpesto (den med trøffel fra Zelected er genial)

  • 4 skiver serranoskinke

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kyllingebrysterne over på midten, så du får fire flade kyllingestykker.
  • Læg 4 skiver serranoskinke ud. Læg kyllingen derpå og kom så en teske pesto på hver kyllingenstykke.
  • Skær mozzarellabøffen i skiver og fordel på kyllingen. Krydr med salt og peber og luk på kyllingen sammen.
  • Kom i et ildfast fad og bag ved cirka 200 grader i cirka 25-30 minutter.

Har du prøvet opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Instagram

Kan du li’ opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Pinterest

Følg Nanna Pretzmann på Facebook

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?