Opskriften på verdens letteste & bedste pizzaboller – Nanna Pretzmann
Jeg sagde sgu da ja..

Opskriften på verdens letteste & bedste pizzaboller

pizzaboller opskriftopskrift pizzaboller

Så er der dæleme bagt pizzaboller til fryseren. Det er ikke helt så oftes, at jeg får bagt for tiden. I hvert fald ikke så ofte, som jeg plejer og som jeg gerne ville. At have et job ved siden af bloggen igen, giver ikke helt den samme tid til at udvikle og eksperimentere i køkkenet. Men jeg nyder, at bage, så jeg prøver, at tage mig tiden, når chancen byder sig.

Pizzabollerne her er perfekte til madpakken eller når familen skal på tur. Som de fleste af jer nok allerede ved, har vi nærmest altid spiseligt med i tasken, når vi tager ud af huset. Ungerne er altid sultne på de mest skæve tidspunkter eller når en sandwich koster 79,-. Så er det altså rart lige at kunne hive et alternativ op ad tasken.

Hvis i kigger rundt på bloggen i mine opskrifter, er der rigtig meget madpakke inspiration. Bevares der er også et hav af kager, hvis den søde tand er på spil 😉

Opskrift på pizzaboller

8 store pizzaboller

25 gram gær

3 dl vand

2 tsk honning

2 tsk salt

2 spsk olie

100 gram fyld (denne gang har jeg f.eks. brug pepperoni skåret i mindre stykker)

1 mozzarellabøf á 125 gram skåret i mindre stykker

3 tsk oregano

1 stor spsk tomatpure

3 dl durum mel

4 dl hvedemel

 

Kom gæren i lunken vand og rør rundt. Tilsæt honning, salt og olie. Kom herefter fyldet du har valgt, mozzarella, oregano og tomatpure i. Rør godt rundt. Tilsæt herefter melet. Dejen er som en tyk grød.

Lad dejen hæve i minimum en time – gerne to.

Brug to skeer til at sætte pizzabollerne på en bageplade med bagepapir. Hvis du dypper skeerne i vand hænger dejen ikke ved.

Lad hæve en halv time.

Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 20 minutter.


FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM


opskrift pizzaboller

Find også opskrift på // Pizzasnegle // Spinat boller // Sandwichflutes // Burgerboller med rødbede // Spinat sliders // Pølsehorn // Aftensmad på 10 minutter //

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sagde sgu da ja..