Den nye skabsvæg – Nanna Pretzmann
Squash- & gulerodsboller

Den nye skabsvæg

Nu er det efterhånden nogle uger siden, at vi satte vores nye skab på vores væg imellem køkken og stue, således at vi fik et kæmpe vægskab. Vi har ikke et eneste sekund fortrudt løsningen, som var den helt rigtige hos os. Vi fjernede nemlig en halvmur og fik således mere plads til opbevaring. Og så synes jeg jo selv, at det er fantatisk pænt 😉

Da jeg delte det første billede af vores nye skab glødede min indbakke. Allermest med det samme spørgsmål – hvor er skabet fra. Deraf dette indlæg, selvom jeg selvfølgelig har forsøgt, at svare alle løbende. Nedenfor finder i de præcis info på de skabe vi har valgt til vores løsning.

Skabene fåes i et hav af variantioner i flere farver, med almindelige låger, med vitrinelåger og i forskellige størrelser. Så de kan selvfølgelig kombineres i et utal af varianter, som passer lige til den plads man nu engang har.

Til vores vægskab har vi brugt:

Øverst: 2 x Metod Vægskab med 2 vitrine låger 80 x 40, råhvid

I midten: 2 x Metod Vægskab med 2 vitrine låger 80 x 80, råhvid

Nederst: 2 x Metod Vægskab med hylder/2 døre 80 x 80, råhvid

 

Vi har ikke så højt til loftet. Havde vi haft det lidt højere havde jeg taget det nederste skab i 80 x 100 og eventuelt to mere af de øverste skabe. Men alt det kan man jo heldigvis tilpasse, så det passer perfekt til sit hjem – netop på grund af de mange variationer, som skabene findes i.

 

Læs også // Hvordan vi har malet vores trægulve med Epoxy // Hvordan man med pynteliste og en klat maling fornyer sin trappeopgang // Hvordan man dækker grimme fliser med Kabe Stone //

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash- & gulerodsboller