Små tips til bordkort og pynt til julebordet – Nanna Pretzmann
Skulle vi ikke snakke lidt om #ladyboss

Små tips til bordkort og pynt til julebordet

bordkort og borddekoration til julbordkort og borddekoration til jul

Min lyst til at være kreativ vokser voldsomt for tiden. Jeg har nu altid elsket det, men må nok også sande, at overskuddet til det, ikke har været specielt eksisterende siden vi fik børn. Men pludselig er de så store og jeg har igen genfundet modet og lysten til at kaste mig ud i små projekter. Jeg kan mærke, at det er en lille passion for mig og at jeg virkelig nyder det. På en måde, så er det nærmest terapi. Jeg slår nemlig hovedet fuldstændig fra, imens at jeg er i gang.

Jeg drømmer lidt om, at lærer at lave keramik engang. Men jeg har endnu ikke fået kigget mere på, om det overhovedet er en ting man kan gå til eller om der mon findes intense kursuser? Ærligt ved jeg heller ikke hvor lysten og drømmen om det kommer fra, for jeg har aldrig prøvet. Men den lever altså i bedste velgående, så tip mig endelig, hvis i kender noget til det.

Nå, men tilbage til de små tips til julebordet og jeg mener virkelig små tips, for alt er så simpelt, at det ikke kræver en kæmpe indsats, men altså lige giver det ekstra til julebordet.

Julebordet – bordkort og bordpynt til jul

I år har jeg langt hen ad vejen holdt mig til natur og nordisk stil. Jeg elsker, at man blot kan gå en tur i naturen og finde sit pynt. På den måde, så kan det også blive en lille famileprojekt.

Det skal du bruge for at lave bordkort og bordpynt til julebordet

Jeg har købt mit stempel sæt sæt billigt på Ebay, men har så ikke æ og ø med – stempelpuden og manillamærkerne har jeg også købt på Ebay for en slik. Den eneste hurdle der er ved at handle der, er selvfølgelig ventetiden. Men i selve listen ovenover har jeg linket til en dansk webshop, så der burde leveringstid ikke være et problem.

Manillakortene har jeg brugt stempler på, således at de er blevet til små bordkort. Det er altså en smule hyggeligt synes jeg.  Bordkortet kan enten sidde med en jutesnor på en lille grankogle – grankoglen har jeg sprayet med glimmer – eller den kan sættes på tre julestokke, som er bundet sammen med jutesnor. Det tror jeg, at de fleste børn vil elske! Et andet forslag kunne være at sætte en lille grangren i manillakortet. Se billeder nedenfor.


FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM & PINTEREST


julebordet bordkort og bordpynt til jul

Stearinlysene har jeg blot bundet stjerneanis om med en jutesnor. Igen meget simpelt, men altså smadder hyggeligt.

julebordet bordkort og bordpynt til jul

Et andet simpel trick er som nævnt at spraye naturens gaver med glimmerspray eller at dyppe dem i lim og herefter guldglimmer, som jeg har gjort med agern.

For at peppe servietten er smule op har jeg bundet en snor om og sat en lille grangren og en kanelstang i. Igen ganske simpelt, men effektivt.

julebordet bordkort og bordpynt til jul


Se også vores nissedør, adventskrans og dørkrans


 

2 kommentarer

 • Fine julesager❤️
  Du kan godt gå til keramik, men det er desværre en lidt dyr hobby…æv jeg gad det ellers også gst. Men måske er det billigere der hvor du bor pt?

  Der er flere på ig som jeg kan se besøger lokale steder hvor der holder keramikere til, og som så får livvagt låne ovnen mod et beløb. Måske det var en løsning – hvis du kan google dig til resten😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg kunne godt forestille mig, at det var dyrt 🙂 Prismæssigt kan det være billigere, men ikke alt er billugere her. Noget kan faktisk også være dyrere..
   Google har ikke helt været min ven, så jeg ender nok med at spørge en lokal om hjælp til at finde et sted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulle vi ikke snakke lidt om #ladyboss