Kom indenfor i vores MKP – Nanna Pretzmann
Koldhævet foccacia med blomsterpynt | Opskrift på blomsterfoccacia

Kom indenfor i vores MKP

Jeg har af et par omgang lovet en lille tour de campingvogn og nu skulle det dæleme være. Inden vi pludselig er gået i gang med at skille hende ad. Planen er nemlig en renovering, som giver sovepladser til os alle seks. Vognen er ikke stor og vi er ikke en lille familie, så det kræver at vi ikke rutter med kvadratmeterne.
Mkp-renovering-af-campingvogn
Jeg kan starte med at fortælle, at det er en MKP Grandesse, som vi har erhvervet os. Hun er fra 1971 og vi hentede hende på Helnæs, hvor hun stod tørt og godt på en høloft. Det er nogle år siden, at hun har været på vejen, så vi starter ud med at få hende gjort klar til syn. Når vi omregistrere hende skal hun nemlig synes og vi foretrækker at beholde pladerne på, så vi kan køre afsted, når chancen byder sig.
Men tilbage til indretningen, så er hun jo en retro dame og indretningen er også derefter. Omend den altså ikke står helt som originalt.
Mkp-renovering-af-campingvognOvenfor ser i bagenden. Den forbliver bord/bænke, som kan laves til en dobbeltseng. Men måske laver vi bænkene om. De er bygget på ad flere omgange og er ikke specielt kønne.

Nedenfor ser i bagenden, hvor der skal laves køjesenge til ungerne. Hvordan vi får stillet til an, er vist det mest spændene ved projekt renovering af campingvogn.

Mkp-renovering-af-campingvognVi har selvfølgelig lidt en plan, omend det stadig er en ret løs en af slagsen. Men jeg viser dig den nu alligvel. Jeg tænker nemlig også at det bliver sjovt, for os selv og se tilbage på tankerne bag, når vi engang er nået længere i projektet.
Mkp-renovering-af-campingvogn
I dag har jeg taget mål til nye hynder til siddeområdet og bestilt stof. De bliver en smadder flot mørkegrøn farve. Gardinerne fandt jeg i samme ombæring stof til. Det blev et hør agtigt stof i naturfarve. Ellers er planen grøn, kobber, natur og træ. Jeg har et moodboard i mit hovedet, som nok giver allermest mening for mig pt. Dan har givet mig rimelig fri tøjler, så jeg vælter rundt på Pinterest pt.
Mkp-renovering-af-campingvogn
Når Grandessen engang står færdig og verden forhåbentlig åbner op igen, er planen at suse på eventyr. Ikke bare en uge eller to, men gerne flere måneder ad gangen! Lock-down har gjort os enormt bevidste om hvor meget det betyder, for os, at rejse. Vi hungrer nærmest efter, at komme ud og opleve og suge til os af andre kulturer og stemninger. Nyde varmen, bade, besøge markeder, spise anderledes og spændene mad. Alt sammen, sammen, som familie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævet foccacia med blomsterpynt | Opskrift på blomsterfoccacia