Grandessen: maling & gulv valg

Grandessen: maling & gulv valgGrandessen: maling & gulv valgGrandessen: maling & gulv valg

 

Vi er godt på vej i Grandessen. I første omgang hev vi alt det ud, som “stod i vejen” for at lave senge til os alle. Vi er jo en familie på 6, så vi har måtte være lidt kreative, for at få overnatningen på plads. Men inden vi snakker møbelbygning, så vil jeg dele vores maling og gulv valg.
Grandessen er en ældre dame (en MKP Grandesse) og vi elsker hendes retro look, men både vægge, siddegruppe og køkken var medtaget og slidt. Så alt har fået en klat maling. Vi forsøger i processen at genbruge alt hvad vi kan. Både fordi vi elsker oprindelige hendes look, men også fordi det giver mening, at beholde og bruge hvad der fungere.

At male en campingvogn indvendigt

Vægge og møbler har vi grundet først. Simpelthen for at være sikre på, at malingen kunne holde. Vi brugte en grunder fra Jotun. Efterfølgende har vi brugt to forskellige malinger fra Jotun Sens og træ 07.
Farverne har været efterspurgte og her er koderne:

Væggene – 10580 Soft Skin
Køkken – 2856 Warm Blush

Koden nanna10 giver i øvrigt 10% på malingen lige nu.

Grandessen: maling & gulv valg

Jeg vil ikke lyve. Det tager tid, at male alt. Flere gange. Men resultatet er det hele værd og jeg ville gøre det igen, uden at blinke.
Et godt råd er at huske grunderen. Vi kan allerede se, hvor jeg har været grundig med den og hvor jeg har haft for travlt!

Jeg fandt malingen billigst lige HER, hvor jeg også købte malertape og pensler. Leveringen var ovenikøbet ganske rap.

Gulvvalg i campingvognen

Gulvet gruede jeg længe over. Jeg havde nemlig set et støvet grønt Forbo Marmoleum klik-gulv, som jeg havde svært ved af slippe tanken om. Men egentligt er gulvet jo ikke beregnet til en campingvogn. Vi endte dog med at tage chancen og det er vi så glade for.
Grandessen: maling & gulv valg

Gulvet er et svanemærket linoleumsgulv lavet af naturmaterialer. Holdbarhed og kvalitet skulle være to nøgleord, så det håber vi holder stik. Vi fandt gulvet billigst lige HER. Servicen var god og vi modtog straks en leveringsdato. Jeg har ladet mig fortælle, at produktionen har svært med at følge med efterspørgslen, så bestil i god tid.
Follow:
Share:

2 Comments

Leave a Reply


Looking for Something?