Jeg er lige så stille begyndt at dele lidt af vores aftensmad med jer. Tidligere har jeg allermest gjort mig i brød og kager, men sandheden er, at jeg ikke bager voldsomt meget for tiden. Laver mad gør vi tilgengæld hver dag, så det føles som en ganske naturlig udvikling at dele mere hverdagsmad. I vores hustand er vi 2 voksne og 4 børn. Det ene barn stadig under et år. Så portionsmæssigt matcher det altid os.
Opskrift på pasta med avokadocreme og rejer
2 voksne og 3 børn
500 gram pasta
200 gram ærter
200 gram edamamebønner
700 gram store rejer
Avokadocreme:
2 avokadoer
4 spsk creme fraiche (jeg bruger Oatly Imat Fraiche for mælkefri version)
2 fed hvidløg
1 håndfuld basilikumblade
Citronsaft (smag til)
Salt & peber
Tilbehør:
Ristede pinjekerner
Start med at sætte vand over til pastaen og kog den efterfølgende, når vandet kommer i kog.
Imens kan du lave avokadocreme. Alle ingredienserne skal blot i blenderen og køres til en creme. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Rejerne steges på en pande og på en anden kan du riste pinjekerner.
Hæld vandet fra pastaen. Vend ærtercremen i. Tilsæt ærter og edamamebønner (jeg bruger optøede fra frost). Og miks.
Jeg servere rejer og pasta adskilt, men rejerne kan sagtens vendes i. Og pinjekerner drysses på toppen.
Find også opskrift på // Pasta med kantareller // Risotto med kantareller // One pot pasta på 10 minutter //