Vi har netop fejret mindstemandens første fødselsdag. Han tåler, som bekendt ikke mælk, så alt mad, inklusiv kagebordet var selvfølgelig uden mælk. Ja faktisk endte alt med at være vegansk og det var et kæmpe hit.
Opskrift på vegansk Snickers islagkage
Bund:
2 pakker Oreo (308 gram)
150 gram smør (Naturli vegan block)
Is:
1 dåse kondenseret kokosmælk
2 Alpro piskbar “fløde”
1 spsk citronsaft
5 spsk crunchy peanutbutter
Top:
1/2 dåse kondenseret kokosmælk (kogt til karamel)
200 gram mørk chokolade
Hakkede peanuts
Knus oreo og bland massen med den smeltede smør. Kom i en 24 cm springform og pres det sammen i bunden.
Pisk fløde, peanutbutter og citronsaft til det er stift. Vend den kondenseret kokosmælk i. Hæld over oreobunden og kom i fryseren. Vent et par timer til isen er frossen.
Smelt chokoladen over et vandbad og fordel først karamel og dernæst chokolade over islagkagen. Drys med hakkede peanuts.
Kom tilbage i fryseren.
Find også opskrift på // Oreo islagkage // Vegansk is // Vegansk jordbær lagkage //
Hvor mange gram er der i 1 dåse kondenseret kokosmælk?
Forfatter
490, hvis jeg ikke husker forkert 🙂