Foccacia sandwichbrød

Foccacia sandwich Foccacia sandwich Foccacia sandwichFoccacia sandwich simpelthen noget af det lækreste. Og jeg køber ofte sådan en, når vi er i Espresso House i Plantorama. Den med peberfrugt er by the way insane. Men hvorfor egentligt ikk’ lave dem selv? Det er skide let og er altså lige med til, at peppe en madpakke, på farten, op!

Opskrift på foccacia sandwichbrød

(6 store sandwichs)


25 gram gær

5 dl lunken vand

1 tsk honning

2 tsk salt

400 gram hvedemel

100 gram durum

 

Fyld – kan udskiftes efter smag og behag, men jeg har brugt:

– Olivenolie

Havsalt med ramsløg

Oplæs gæren i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser. Dejen er nu mega klistret. Det skal den være. Kør på høje hastighed i cirka 10 minutter på din køkkenmaskine. Når dejen kravler op ad krogen og får konsistens af tyggegummi, så er den æltet perfekt. Er det ikke sket efter 7-8 min, så prøv eventuelt at tilføje lidt mel.

Lad herefter dejen hæve til dobbeltstørrelse.
Vip over i et fad med bagepapir. Fordel olie over dejen, kom en smule på fingrene og lav huller i dejen med fingrene. Drys salt over og lad hæve en halv times tid før du bager i 15-20 minutter ved 200 grader til gyldent.

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?