Pølsemuffins med ost – Nanna Pretzmann
Æble/karamel cheesecake med crumble

Pølsemuffins med ost

Indeholder affliate linksOpskrift-pølsemuffinsimg_1281

Porcelæn fra Ment.img_1283

Dem her de er seriøst gode. Efter jeg så en video på Facebook med pølsemuffins blev jeg inspireret til at forsøge mig med netop dem. Egentligt er opskriften jeg valgte at bruge fuldstændig den samme, som på mine pølsehorn. Bare i en pølsemuffin udgave istedet. Men at skære pølserne i skiver og bruge revet ost i dejen istedet for kun i midten gør i min optik resultatet meget bedre. De er helt bløde og nærmest saftige. Ungerne fortærrede da også første portion på nul komma fem og det må da være en godkendelse der vil noget. Næste gang tror jeg, at jeg vil forsøge mig med spinat i dejen også – ligesom da jeg lavede spinat pølsehorn. Ungerne er vilde med at de er grønne og jeg er vild med spinaten de kører ned 😛

Opskrift på pølsemuffins med ost

Cirka 16 styk

2 dl lunken vand

25 gram gær

2 æg

2 spsk olie

1 tsk salt

1 spsk honning

6-7 dl hvedemel

300 gram pølser skåret i skiver

200 gram revet ost

Sesam til drys

 

Gæren røres ud i det lunkne vand. Æg, olie, honning og salt tilsættes og røres sammen. Kom halvdelen af melet i. Rør godt rundt og tilsæt pølser og ost. Tilsæt herefter det resterende mel til dejen har en god klistret konsistens. Pas på ikke at komme for meget mel i, så dejen bliver tør.

Jeg har brugt en muffinform til at bage i. Min er med non-stick belægning, så i halvdelen kom jeg blot dejen direkte i formen. I den anden halvdel brugte jeg forme. Blot for at se forskellen. Min konklusion må være at der ingen var 😛

Skyl en spiseske og fordel dejen i formene. At skeen er fugtig gør at dejen ikke klistret sådan til skeen.

Lad hæve i 15-20 minutter.

Pølsemuffins

Tænd ovnen på 180 grader (alm ovn).

Drys med sesam inden du bager i cirka 15 minutter.

Pølsemuffins

Vil du se om du kan spare penge på dit boliglån, så læser mere HER.

 

Find også opskrift på // pizzaboller // pizzasnegle // pølsehorn // spinatboller // rødbedeboller // lasagne muffins // One pot pasta – aftensmad på under 10 min //

8 kommentarer

 • Pia Pedersen

  De ser lækre ud. Har du et forslag til hvordan de kan gøres grove?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er så gode 😛 Tænker du blot skifter melet ud med det grove du foretrækker. Eventuelt en del af det med havregryn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hejsa jeg har lavet disse i dag men efter 15 min var det nærmest dej inu gav dem så yderlig 8 min dog på varmluft de 8 sidste men plejer ikke have problemer med ovnen har endnu ikke smag dem men tænker er det mon osten der gør dejen mere våd/ virker ubagt hvordan er dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aamna

  En lækker nem opskrift som børnene kan være med på – min er 5 år. Vi anvendte kun halvt så meget gær samt lidt grovmel (2dl) og de blev perfekte. Næste gang skal vi prøve dem med spinat 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Ville det mon fungere at lave dem som boller ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble/karamel cheesecake med crumble