Jeg kan vist roligt sige at der var stemning for opskriften på de luftige pølsehorn med cheddar! And I get it! De er altså også virkelig lækre. Jeg bager gerne en kæmpe stor portion og smider i fryseren. Så tager jeg op løbende, som de skal bruges! Det oplever jeg giver mere mening og de bliver ikke tørrer.
Her er de så populære at de oftes hurtigere end jeg kan bage dem. Vi bruger pølsehornene i madpakkerne og når vi skal på tur. Når vi er på tur tager jeg også gerne en lille bøtte med ketchup med, så vi kan dyppe pølsehornene deri. Det er sådan en lækker lille ekstra luksus.
Opskriften på pølsehorn med cheddar er ganske let og kræver ikke en masse ingredienser. Blot dem, som de fleste af os altid har på lager. Måske lige bortset fra cheddar, som i øvrigt kan erstattes af lige den ost du foretrækker. Jeg elsker emmentaler i mine pølsehorn, men det bryder mine børn sig ikke om.
Pølsehorn i madpakken
Pølsehorn er selvfølgelig ikke den eneste madpakke opskrift du finder her hos mig. Jeg har nemlig en hel kategori fyldt med inspiration og opskrifter til madpakken. Her finder du alt fra pizzasnegle fyldt med skjult grønt til spinatboller og rugbrød. Du finder også hjemmelavede cheese dippers og cheeseburgerboller. Lad mig endelig vide, hvis du synes der mangler en opskrift!
I forhold til luftigheden i pølsehornene er det vigtigt at du giver gæren god tid til at aktiveres og dermed dejen god tid til at hæve godt op. Uden en aktiv gær opnår du ikke den luftige dej og dermed brød. Pas og plej din dej, som var den et lille barn. Det er godt givet ud i sidste ende.
Find også opskrift på / Boller med rødkål / Sundere pølsehorn / Pizzasnegle med hvidkål /
Hvor er den video du omtaler?
Forfatter
Hej☺️ Den er lige under teksten, hvor jeg nævner den. Kan du stadig ikke se den?
Hej
Bager du alm ovn ell varmluft
Forfatter
Alm ovn 🙂