Cremet spaghetti med parmesan og kylling

5.0 from 1 vote
cremet spaghetti med parmesan og kylling

Cremet spaghetti med parmesan og kylling må være i blandt de letteste retter jeg kender. Og altså en ret jeg laver igen og igen til mine unger. Man man også snildt tilføje en rest pesto, broccoli eller hvad køleskabet nu lige byder på.

Opskrift på cremet spaghetti med parmesan og kylling

Som nævnt en virkelig, virkelig let ret. Mine foretrukne hverdagsretter er klart dem som ikke tager for længe at lave og som ikke efterlader for stor en opvask bagefter. Ved cremet spaghetti med parmesan og kylling kan jeg tjekket af i begge krav og det gør jo altså at det er en ret man vender tilbage til igen og igen.

Til retten serverer jeg gerne gnavegrønt i form at agurker, tomat eller gulerødder eller en god salat. Det kunne f.eks. være en broccolisalat eller blomkål vendt i BBQ sauce. De smager fantastisk og ungerne elsker dem.

Resterne af cremet spaghetti med parmesan og kylling ryger gerne med i madpakkerne og der er kamp om dem. På den måde får vi brugt rester af det meste af vores aftensmad, hvis ikke vi blot spiser det samme to dage i streg, som det også ofte hænder. Har vi flere mindre rester laver jeg også gerne en ‘reste dag’, hvor vi enten spiser retterne lidt tapas style eller genopfinder dem sammen i nye retter. Det er altid sjovt hvad man kan finde på at lave af nye retter af rester.

Tilbehøret til aftensmaden kunne også i nogle tilfælde være brød. F.eks. hvidløgsflutes med ost, som altid er lidt af en vinder eller focaccia muffins med hvidløg, som også har vundet popularitet hos ungerne. En anden sikker vinder kunne også være hvidløgshorn med cheddar. Det luftige brød og den smeltede ost er næsten ikke til at stå for. Omend det mere er en weekend herhjemme, så sker det at vi slår os løs.

Er du på jagt efter andre hverdagsretter, så hop eventuelt til mad i fad med ris og bacon eller mexicansk tacotærte.

Cremet spaghetti med parmesan og kylling

Recipe by NannaPretzmann.dk
5.0 from 1 vote
Antal

4

personer

Ingredienser

  • 300 gram spaghetti

  • En klat smør

  • 3 fed hvidløg

  • 300 gram kylling

  • 2 dl fløde

  • 2 dl revet parmesan

  • En smule citronsaft

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Kog din spaghetti i letsaltet vand.
  • Kom en god klat smør på panden og varm den op. Skær kyllingen ud i tern og hak hvidløgget. Når panden er godt varm tilsættes hvidløg og kylling.
  • Tilsæt fløde og dernæst parmesan. Smag så til med citronsaft, salt og peber.

Har du prøvet opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Instagram

Kan du li’ opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Pinterest

Følg Nanna Pretzmann på Facebook

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?