Spinat og rødbede vafler til aftensmad eller madpakken

Vi spiser vaflerne med salat og græskarkerner, solsikkekerner og hvad der ellers gemmer sig af lækre ting i skufferne til aftensmad. Resterne ryger dagen efter i madpakkerne eller spises som snack i løbet af dagen. Vi bruger oftest spinat eller rødbede, når vi laver dem og ungerne elsker at de får farvede vafler. De kalder dem gerne prinsesse og Hulk vafler. Jeg elsker alle de grønsager de spiser uden at sukke eller brokke sig over det 😛 Spinat eller rødbede kan sagtens udskiftes med andet, f.eks. revet gulerod. Det er super hurtigt at lave og det er også et kæmpe plus herhjemme.
Opskrift på spinat og rødbede vafler
Cirka 8 belgiske vafler
150 gram frisk spinat (kan erstattes med frossent) eller 150 gram revet rødbede
3 æg
3 dl mælk
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk salt
4 dl hvedemel
Forslag til fyld:
Grønt, som salat, peberfrugt, agurk, tomat, majs, gulerod o.s.v.
Når jeg bruger spinat i dejen giver jeg det en tur i blenderen/minihakkeren sammen med mælken inden jeg mikser alle ingredienserne sammen.
Varm vaffeljernet op og bag indtil vaflerne selv slipper. I vores vaffeljern er fedtstof ikke nødvendigt – vi har et Tefal snack Collection. Skide smart fordi det er mange jern i et. Man kan skifte pladerne og dermed lave alt fra donuts til toast.
Husk ikke at lægge dem i en bunke, så bliver de bløde. Læg eventuelt på en bageplade i ovnen, som er lidt varm, så de holder sig lune. Eller tag vaffeljernet med til bords og lav dem, som i spiser til .
Find også opskrift på // Spinatboller // Bagels // Verdens bedste pizza dej // Oreo brownie med Oreo frosting // Rødbede boller //

Mums.. De skal prøves. Men kan man godt bruge et helt alm gammeldags vaffeljern??