Postkort fra Den Dominikanske Republik – Nanna Pretzmann
Er jeg en dårlig mor?

Postkort fra Den Dominikanske Republik

img_3372

Badevest fra Konfidence købes HER (reklame link)

tempimageforsave

Ferien lakker mod enden, men inden vi vender snuden mod DK synes jeg da, at i skulle have et lille postkort.

Allerede da ferien var i støbeskeen var vi på jagt efter et all-inclusive hotel. Vi var kun prøvet det en gang tidligere med børn, da vi var i Mexico. Dengang var tvillingerne dog kun 8 måneder, så det valg havde egentligt ikke meget med dem at gøre. Denne gang tænkte vi, og resten af familie dog at det var godt givet ud. Dels er vi en stor gruppe afsted og dels er en stor del børn. Og det valg har vi ikke fortrudt et sekund. Det er så hammer let og lækkert ikke at skulle spekulere over mad og drikke. Især med poder, som altid er sultne på mystiske tidspunkter. Vi bor på Gran Ventana Beach Resort . Et ganske lækkert hotel med stranden lige ved siden af. Et minus kunne være at det nærmest er et lukket område. Her er et lille mall med få sovenier butikker, men ellers intet. For os som er på bade og afslapningsferie betyder det dog intet.

img_3351

Vi har været på ganske få turer, som vi øvrigt først planlagde hernede. Snorkling og en lille tur på cigar og romfabrik. Nærmest obligatorisk, når man er på disse kanter. I øvrigt var jeg ganske imponeret af cigarrulningsevnerne. 38 sekunder tog det. Og ja jeg tog tid 😉

img_3370 tempimageforsave tempimageforsave tempimageforsavetempimageforsave

Egentlig skulle vi, som jeg tidligere har nævnt, have været ude og se på hvaler, men da tøserne og jeg blev ramt af en omgang led maveonde måtte vi blive hjemme. Siden har vi ikke fået snøvlet os sammen til at få planlagt endnu en tur. Vi nyder vist badning og is en tand for meget 😛

img_3420

En enkelt regnvejrsdag er det blevet til, men vi hyggede blot et par timer på hotelværelset inden vi gik en tur på strand. På stranden er korallerne så tætte på vandkanten nogle steder, at man kan se alle mulige slags eksotiske og smukke farverige fisk ved blot at kigge ned. Til stor glæde for ungerne, som synes det er enormt spændene.

Skulle i få lyst til at komme på disse kanter kan jeg kun smide en anbefaling efter jer. Vejret er fantastisk og her er enormt frodigt og grønt. Kulturelle oplevelser er der dog ikke vanvittigt stort udbud af uden en del transport, så søger man en oplevelsesferie er Playa Dorada nok ikke destinationen.

En anden enkelt tip er at huske bleer og vådservietter hjemmefra, hvis man rejser med blebørn. Det er både vanvittigt dyrt her og prop fyldt med parfume, som det ofte er tendensen, når man rejser 🙂

Vil i læse mere om vores rejseeventyr har jeg faktisk en helt kategori HER – alt fra safari i Afrika til Kardemommeby i Norge. Mine drømmerejse har jeg skrevet mere om HER.

1 kommentar

  • Franciska andersen

    Hej Nanna
    Hvor er sjovt af læse , Vi har lige bestemt os for at tage det den dominikanske rebublik til næste vinter , der vil vores tvillinge piger være 1,5 år 😊 Vi kigge på et hotel på den anden side af Puerto plata 😊 Og det virker til vi kan glæde os til en masse , Nyd resten af ferien 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg en dårlig mor?