NannaPretzmann.dk
Tilgivelse er en sjov størrelse

Hjemmelavede knækbrød med ølandshvedemel

Hjemmelavede-knækbrød-opskrift

Knaekbroed-opskrift

Det her er nok en af de letteste opskrifter jeg kender. Den kan varieres i det uendelige med alle typer kerner, mel og endda nødder eller tranebær. Og så er hjemmelavet knækbrød bare enormt lækkert. Herhjemme bliver det altid spist på rekord tid af både ungerne og mig. Og så er det ganske let og hurtigt at bikse sammen og bage.

Opskrift på knækbrød

2 bradepander

1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl solsikkefrø

1 dl græskarkerner

3,5 dl ølandshvedemel

2 tsk salt

1 tsk bagepulver

1 dl olie

2 dl vand

 

Alle de tørre ingredienser mikses. Herefter tilsættes de våde og dejen røres sammen. Tag halvdelen af dejen på midten af et stykke bagepapir. Kom et stykke bagepapir ovenpå og rul herefter knækbrøddet ganske tyndt ud med en kagerulle. Det er meget let imellem de to stykker bagepapir.

Brug herefter en kniv eller pizzaskære til at dele i passende størrelser. Det er ret vigtigt inden det kommer i ovnen 😉

Knækbrød

Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 15 minutter til gyldenbrune.

tempimageforsave

Tip: kom eventuelt Spirulina i og få grønt knækbrød sprængfyldt med protein, vitamin og mineraler. Kan købes HER. (Reklamelink)

tempimageforsave

Find også opskrift på // Kiks // Knækbrød // Squash boller // Spinat boller // One pot pasta – aftensmad på 10 min //

Image HTML map generator
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilgivelse er en sjov størrelse