Opskrift: One pot cheesy taco pasta – Nanna Pretzmann
Opskrift på min mors ingefærshot

Opskrift: One pot cheesy taco pasta

one pot cheesy taco pastaopskrift one pot cheesy taco pasta

Det er ved, at være et stykke tid siden, at jeg sidst har leget med nye one pot pasta retter. Men da jeg scrollede forbi en amerikansk taco udgave af one pot pasta på Pinterest, så kunne jeg altså ikke dy mig for at fare ned og handle ind. Det lød simpelthen for lækkert til ikke at afprøve med det samme. Og resultatet er skide godt og dejligt ostet. Ja ostet er et ord i min ordbog og ost kan man altså ikke få for meget af, i min optik. Jeg har taget udgangspunkt i opskriften fra Pinterest, rettet målene til og oversat til dansk. Hvis i vil se den originale er den på linket ovenfor 🙂 Hvis man vil have flere grønsager i, en anden slags kød, ost eller noget tredje, så prøv det. Det skønne ved one pot pasta er nemlig også, at det er en fantastisk måde, at rydde op i køleskabet på.


^^ FØLG MIG OGSÅ PÅ PINTEREST ^^


Retten laves i en gryde og tager cirka 20-25 minutter at lave, men passer sig selv det meste af tiden. Lettere bliver det vist ikke.

Opskrift på one pot cheesy taco pasta

Ingredienser

Et sjat olie

1 løg – hakket fint

500 gram hakket oksekød

1 brev tex mex (taco krydderi)

5 dl vand

2 dl mild salsa (svare cirka til et glas salsa på 230 gram)

250 gram spaghetti skaller

150 gram revet ost (jeg bruger cheddar)

 

Forslag til topping:

Tomat

Peberfrugt

Avokado

Tortilla chips

 

Kom en sjat olie en en gryde. Varm op og svits løgene før du tilsætter oksekødet. Brun kødet. Tilsæt herefter 1 brev taco krydderi, salsa samt vand. Miks godt og tilsæt herefter spaghetti. Bring retten i kog igen og lad spaghettien koge cirka 12 minutter under låg.

Inden servering røres den revne ost i.

opskrift one pot cheesy taco pasta

Find også opskrift på // One pot pasta kødsauce // One pot pasta med frisk pasta, ærter og asparges // One pot pasta med broccoli // Spinatboller // Rødbedeboller // Broccoliboller // Grove hytteost boller med spinat //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på min mors ingefærshot