Halloween… inspiration & opskrifter – Nanna Pretzmann
Mini guide: Rhodos med børn

Halloween… inspiration & opskrifter

halloween-graeskar

reklame

Halløj de damer (& enkelte herrer). I dag skal det handle lidt om Halloween. I år tror jeg ikke vi får holdt en decideret fest, men derfor skal der alligevel skæres græskar (find skabeloner HER) og bages lidt uhyggeligt. I øvrigtig bruger vi det her sæt, når vi skære græskar ud. Det fungere ret godt. Lige et lille tip.

Jeg har efterhånden smidt en del op i Halloween kategorien, så jeg tænkte jeg lige ville samle det hele i et inspirations indlæg med links til diverse. Det gør det lidt lettere at finde rundt i.

Halloween dekoration

Egentlig skal der slet ikke så meget til, for at pynte lidt uhyggeligt op. Et par pakker spinkelvæv og edderkopper. Vil du gøre lidt mere ud af selve dekorationen er hængende skeletter og heksegryder en uhyggelig ide. Samtidig kan gryderne bruges til uhyggelige snacks, som heksefingre. I kan se min dekoration til min 30 års fødselsdag HER. Og sidst men ikke mindst, selvfølgelig Halloween græskar.

halloween-pynt img_1578 img_1579græskar_udskæring

Halloween snacks

Et lille uddrag af ideer til Halloween snacks. Hvis du, som os skære græskar, så er resterne alle tiders i boller. De bliver super luftige og bløde. Prøv det og nyd samtidig den gode samvittighed over at bruge noget, som ellers ville blive smidt ud. Andre sjove og uhyggelige ideer er en spandfuld orm, kage med blødende håndgiftslange, mumiepølsehorn, heksefingre, små knogler, øjenæbler og edderkopper. Mangler du lidt inspiration til en Halloween menu, så kig med HER.

en-spandfuld-orm halloween-kage

Slange-halloween græskarboller

mumie-poelsehorn

heksefingre smaa-knogler edderkopperoejenaebler

Halloween kostumer

Jeg har lavet et enkelt indlæg med inspiration til kostumer, når man er gravid, som jeg var sidst vi holdte fest. Find det HER. Ellers må jeg indrømme, at vi tager den nemme løsning og køber kostumer. Det er både billigt og let. Vi finder vores kostumer hos Kostumelandet. I er jeg lidt forelsket i græskarkostumerne, men det er ikke sikkert trekløveret er enige i den betragtning og det er jo trods alt dem, som skal have det på 😛

halloween-kostume

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini guide: Rhodos med børn