Opskrift på trekantet sandwich brød

Trekantet sandwichbrød

Trekantet sandwich brød

image

Juledagene betyder massere af rester af lækkert mad. Blandt andet kød, som egner sig fantastisk til lækre sandwich. Jeg har fyldt fryseren med lækre trekantet sandwich brød, så vi kan hive dem op og blandt andet bruge dem til resterne af vores juleskinke.

På billederne har jeg lavet en roastbeef sandwich med salat, remoulade og ristet løg. Himmelsk, hvis du spørger mig 😛

Opskrift på trekantet sandwich brød

Cirka 10 styk 

25 gram gær

2 dl lunt vand

2 dl øl

500 gram hvedemel

50 gram fuldkornsmel

100 gram revet gulerod

2 spsk frisk oregano

2 tsk salt

 

Opløs gæren i vandet og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve i en times tid.

Del dejen i to. Rul en del dej ud og skær ud i trekanter (se billeder nedenfor). Sæt på bageplade (med bagepapir) og lad hæve i en halv times tid image

image

imagePensl med vand og bag ved 180 grader i cirka 25 minutter.

image

Follow:
Share:

8 Comments

  1. Jannie
    29. juli 2016 / 8:51 am

    Kan man bruge andet ind øl , eller er øllen i for smagen skyld hvad med danskvand??

    • 29. juli 2016 / 11:40 am

      Du kan saftens bruge andet – jeg synes øllet gør noget godt for brødet. Jeg har ikke forsøgt med danskvand, men hørt positiv om det ☺️

  2. Jannie
    29. juli 2016 / 8:51 am

    Kan man bruge andet ind øl i ?? eller er det for smagens skyld ??

  3. Camilla
    30. juni 2017 / 6:27 pm

    Kan de bages i forvejen ? Tænker jeg vil bruge dem til buffet, men kan ikke lave dem på dagen

  4. Malena Chili
    23. februar 2019 / 12:34 pm

    Prøv Timian i stedet for Oregano 🙂 Det er bedre match , sådan set udfra teori omkring samgangivere.

  5. Suzan
    1. februar 2022 / 12:03 am

    Kære Nanna,
    Hvor lang tid før anvendelse kan de bages? Kan de fryses og stadig være gode?

Leave a Reply


Looking for Something?