Lækre jule inspirede sandwichboller til madpakken – Nanna Pretzmann
Pizzamuffins

Lækre jule inspirede sandwichboller til madpakken

Sponsoreret

image image

img_1495

Husker i, at jeg for ikke så længe siden kom med mit forslag til en lækker rugbrød til madpakken? Selv er jeg allermest til en sandwichboller, så jeg tænkte at i dag var det lige præcis det jeg ville dele. Sagen er stadig den, at Tulip har bedt mig trylle lidt med deres lækre nye Delikatesse bacon+ leverpostej, som indeholder mere bacon end den klassiske variant. Faktisk hele 20% imod 9%.

Denne gang blev det en bolle med hasselnødder og tranebær. En smule juleinspireret. Deri selvfølgelig Tulip bacon+ leverpostej, hjertesalt og rødbedespirer. Super hurtigt og let at bikse sammen til trods for det smager fantastisk.

Opskrift på sandwichboller med hasselnødder & tranebær

10-12 styk

25 gram gær

6 dl lunt vand

2 tsk sirup

1 tsk salt

Cirka 4 spsk tørrede tranebær

Cirka 75 gram grofthakket hasselnødder

5 dl speltmel

Ca 14 dl hvedemel

 

Gæren røres ud i den lunkne vand. Rør sirup samt salt i vandet. Tilføj hasselnødder, tranebær og speltmel. Sidst tilsættes hvedemelet lidt efter lidt og endelig ikke for meget.

Lad dejen hæve lunt i mindst en time.

Drys køkkenbordet med lidt mel og vip dejen ud på bordet. Træk den ud i en firkant og skær 10-12 firkanter. Drys med mel og sæt på en bageplade.

Lad efterhæve 20-30 minutter.

Bages ved 200 grader (varmluft) i 10-12 minutter.

image

Bollerne smager fantastisk lune med Tulip bacon+ leverpostej. Til madpakken lader du dem dog lige afkøle inden du smøre den. Kom hjerte salat, bacon+ leverpostej og rødbedespirer i bollen. Bum lækker og anderledes madpakke.

image

Et lille tip. Der er også kommet en ny variant beregnet til opvarmning – Delikatessens lun og lækker. Den smager lækkert – især på de hjemmebagte birkes HER. Perfekt til weekend. Nærmest som at have været ved bageren og slagteren uden at have sat en fod udenfor døren.
Se i øvrigt flere tips i videoen nedenfor 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizzamuffins