Pizzamuffins

Pizzamuffins

Pizzamuffins til madpakkerne

pizzamuffins

Så er det blevet søndag og dermed tid til at dele en lille opskrift med jer. Disse pizzamuffins er lynhurtigt blevet meget populære herhjemme og jeg har allerede bagt dem en del gange. De er perfekte både i madpakken, til turer ud af huset eller bare en lille mellem snack. Denne gang har jeg en blanding af durum og hvedemel, men man kan sagtens lade dem grovere eller blot med almindelig hvedemel. Resultatet er meget svampet og luftigt.

Fyldet udskiftes let og jeg bruger gerne en rest pålæg eller rester fra aftensmaden. Det er en god måde at få udryddet det på, så det ikke går til spilde. I disse har jeg brugt kylling og ost. Osten er en blanding af forskellige rester fra køleskabet. Og på toppen er en smule revet parmesan.

Opskriften på pizzamuffins er helt enormt let at gå til og giver dermed alle mulighed for at være med.

Opskrift på pizzamuffins

Cirka 12 styk

2 dl lunken vand

25 gram gær

1 spsk honning

1 tsk salt

2 æg

2 spsk olie

1 spsk oregano

200 gram revet ost (Brug også gerne rester)

75 gram kylling (kan udskiftes)

2 dl durummel

Cirka 4-5 dl hvedemel

Cirka 2 dl tomatsauce

 

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt honning, salt, æg, olie, oregano, ost og fyld. Miks godt sammen og tilsæt herefter melet lidt efter lidt til du har en klisteret dej.

Fordel dejen i 12 forme. Brug en våd spiseske, så klistre dejen ikke til den.  Jeg bruger altid en muffin bageplade med muffinforme til at bage mine pizza muffins i. Pensl dem med tomatsaucen.

Lad hæve i cirka 15-20 minutter.

Varm ovnen til 180 grader (alm ovn) og bag i cirka 14-16 minutter.

Kan sagtens fryses og er stadig lige lækre, når de optøes.


>> FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<


Pizzamuffins opskrift

Pizzamuffins
Find også opskrift på // æggemuffins // pølsehorn // pizzasnegle // pizzaboller // Nutella boller // Spinat boller // Rødbede boller // Kanelgifler // pindesvine boller // chokoladeboller //

Follow:
Share:

27 Comments

  1. Gitte
    18. november 2016 / 1:08 pm

    Hvordan undgår du at de sidder fast til formen. Har lige bagt dem og de smager super godt, men de sidder fast i formen.

    • 19. november 2016 / 7:06 am

      Hejsa Gitte, Vi tager dem lige ud af de hvide forme jeg har brugt, så det “problem” har jeg ikke oplevet 🙂

  2. Mathilde
    7. august 2017 / 7:41 pm

    Hej nu er det sådan at jeg har diabetes type 1, så ved du hvor mange kulhydrater der er i pizzamuffinsne pr stk?

  3. Ditte
    1. oktober 2017 / 11:09 am

    Jeg undre mig over når der står hvid mel (special mel), hvad det er for noget mel? 😊Linket går nemlig ind til mange forskellige mel. Kan man bruge hvedemel ?

    • 2. oktober 2017 / 6:34 am

      Hvid hvedemel er en special mel. Der er mere fuldkorn i 🙂 Men du kan sagtens udskifte den til alm 🙂

  4. Christina
    25. januar 2018 / 6:09 am

    Hej Nanna!
    Dem vil jeg forsøge mig med i dag. Men hvad kunne man evt. skifte honning ud med? 🙂

  5. Henriette
    10. august 2019 / 8:53 am

    Hej!
    Jeg vil høre om du kun bruger tomatsaucen til at pensle med eller om du også kommer det i dejen?
    På forhånd tak🙏🏻
    Mvh Henriette

  6. Birgitte
    6. januar 2020 / 8:39 pm

    Hej
    Jeg kom til at komme de to dl tomatsauce i dejen. Bare til info, så kan det godt gå 🙂

  7. Anna
    8. marts 2020 / 10:05 am

    Hej Nanna,
    Jeg vil prøve dem til en barnedåb og skal derfor fryse dem. Vil du anbefale at lune dem mikroovn/ovn på 100 grader efter optøning/inden servering?

    • 8. marts 2020 / 4:22 pm

      Hejsa Anna,

      Jeg ville lade dem tø helt op inden jeg lunede dem i ovnen. Jeg ville ikke bruge mikroovn 🙂

      KH
      Nanna

  8. Connie
    19. juni 2020 / 9:17 pm

    Har lige bagt disse – smagen var god – MEN:
    Hele bunden og siderne sad fast i papirformerne😬.
    Kan de mon bages som boller på bagepapir?

    • 20. juni 2020 / 4:47 pm

      Det tænker jeg da godt, ellers kan du bruge silikoneforme. Jeg bruger selv en muffinbageplade 🙂

  9. Dorthe Schrøder
    14. juli 2020 / 12:25 pm

    Hvis jeg bager dem i dag og kun køler dem i køleskab vil de så stadig være gode i morgen ?

  10. Anne
    20. september 2020 / 1:36 pm

    Man kan sagtens forme dejen til boller (lidt klistret) og de bliver fine som bagte👍🏻😊

    • 28. september 2020 / 10:23 pm

      Tak for tip. Mine piger elsker dog at det er muffins 🙂

  11. Ruth
    28. september 2020 / 11:25 am

    Kan durummel udskiftes med alm. Mel?

    • 28. september 2020 / 10:24 pm

      Ja da, men selvfølgelig med andet resultat 🙂

  12. Tanja
    13. oktober 2020 / 9:59 pm

    Hej, de ser lækre ud:) er kyllingen rå eller tilberedt? Tænker at bruge kyllingefilet i små strimler.
    Tak for inspiration 🙂

  13. Birgitte
    2. maj 2021 / 4:21 pm

    Hej
    Har du dem i forme el. Direkte i muffinsform
    Vh Birgitte

  14. Kirsten Behrensdorff
    25. oktober 2021 / 7:39 am

    Hej,
    Kan man droppe durum melen ?
    Mvh Kirsten

    • 12. november 2021 / 3:23 pm

      Hej. Ja du kan sagtens erstattet den af andet 🙂 Med andet resultat 🙂 KH Nanna

Leave a Reply


Looking for Something?