Skinkehorn med pikantost

skinkehorn-med-pikantost skinkehorn-med-pikantost

Så er det endnu engang søndag og jeg har selvfølgelig en lækker opskrift i ærmet til jer. Denne gang er det skinkehorn med pikantost. En lidt anderledes variation af pølsehorn. Super lækker og kan selvfølgelig fryses.

Opskrift på skinkehorn med pikantost

Cirka 32 stykker

4 dl mælk

50 g gær
800 g mel

1 spsk. rørsukker

3 æg
50 g smeltet smør
2 tsk. salt

1 æg til pensling (eller mælk)

Sesam til drys

 

Fyld:

1 pakke pikantost

2 pakker skinke pålæg – deles på midten

 

Start med at lune mælken. Pas på, at den ikke bliver for varm, for så tager den livet af gæren. Opløs gæren i mælken. Tilføj mel, sukker, æg, smør og salt. Ælt dejen godt igennem. Jeg lod maskinen gøre arbejdet for mig. Dejen skal ikke klistre for meget, så er det bedre og tilsætte lidt mere mel.
Stil dejen lunt og lad den hæve i en times tid.

Del dejen i 4 lige store dele. Rul ud i cirkler og brug pizza skæren til at dele i 8 dele. (se billeder nedenfor af pizzahorn. Princippet er det samme).

 

>> Følg også med på Instagram <<

pizzahorn

Kom pikantost og et halvt stykke skinke på dej stykkerne. Rul dem sammen og placer hornene tæt på en bageplade. Tippen af dejen skal være under skinkehornet.

Lad hæve i cirka 20 minutter. Start ovnen på 180 grader.

Pensel skinkehornene med æg og drys med sesam.

Bages i cirka 20 minutter.

skinkehorn-med-pikantost

Find også opskrift på // Grove spinatboller med hytteost // rødbedeboller // Spinatboller // Pizzasnegle // Pølsemuffins // Pizzamuffins //

Follow:
Share:

10 Comments

    • 17. juli 2017 / 3:01 pm

      De er lækre og et godt alternativ til pølsehorn 🙂

  1. 16. juli 2017 / 5:53 pm

    Mums de ser gode ud! 😀 Men ved du noget om hvor længe de kan holde sig i køleskabet?Det kniber nemlig med pladsen i fryseren…

    • 17. juli 2017 / 3:01 pm

      Herhjemme er de altid væk på et par dage, så mere har jeg ikke prøvet de har lagt 🙂

  2. 23. juli 2017 / 8:10 am

    Skal helt sikkert prøves, samt flere af dine nørnevenlige opskrifter til madpakken eller ture👍 ☺️

  3. Stine
    23. juli 2017 / 6:39 pm

    Din pikantost ser meget rød og tomatagtig ud- er det kun pikant du har smurt på? 🙂 ser meget lækkert ud

    • 23. juli 2017 / 6:54 pm

      Hejsa 🙂 Det er billedet af pizzahornene du kigger på tror jeg? Det er blot for at vise hvordan jeg skære dejstykkerne ud 🙂

      • Stine
        23. juli 2017 / 8:20 pm

        Arh, takker 😊🙈mine er lige taget ud af ovnen og glæder os til st prøvesmage 😊👍🏻

Leave a Reply


Looking for Something?