Nissedør: nissen er flyttet ind og han bygger om – Nanna Pretzmann
Juletræ af butterdej - med spinat

Nissedør: nissen er flyttet ind og han bygger om

nissedør under ombygning

Pigerne har været meget spændte de seneste uger. Faktisk vidste jeg slet ikke, hvor meget de gik op i vores nissedør, som jo har været der så længe de husker. Bevares de har jo været glade for den og selfølgelig nissen. Men i år har det nået nye højder – de har simpelthen slet ikke kunne være i sig selv for spænding – de vidste jo ikke om vores nisse og hans nissedør var flyttet med til Vilnius, om der ville komme en ny nissedør eller hvad der skulle ske.. Det har fyldt meget i deres tanker!!


HENT SKABELONER TIL NISSEDØR UNDER OMBYGNING


Så idag besluttede vi os for ikke at trække spændingen længere. Nissedøren er kommet op og det vakte kæmpe glæde. I år har vi besluttet os for alvor at gå all-in på nisse løjer og julemagi. Jeg elsker simpelthen, at se deres glæde og den magi, som det skaber for os alle, når fantasien om det man ikke kan se vokser og vokser. Jeg er på vognen om, at alt det man tror på, findes og jeg vil frygtelig gerne bidrage til, at mine børns fantasi og magiske verden lever længe endnu.

Nissedør – nissen er flyttet ind og bygger

Men for at døren kom op før 1 December måtte jeg jo finde på en undskyldning. Jeg smuttede på Pinterest, for at få inspiration. Der faldt jeg over ideen med ombygning hos Digitalhobby, hvor man også kan hente skabeloner. Men skilte og bånd var gult, og sproget Norsk, og jeg ville egentligt også hellere have i rød – jeg synes det passede bedre til jul. Men det er jo selvfølgelig en smagssag 😉

Så istedet lavede jeg mine egne nisse ombygnings skabeloner. Skabelonerne klippede jeg ud og så brugte jeg blot brugt to pinde og elefantsnot til at sætte det op med. Ret simpelt og hverken tidskrævende eller dyrt.


FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM & PINTEREST


nissedør nissen flytter ind

Vores nissedør er fra Det Gamle apoteknissedør under ombygning

Så jeg har altså shoppet en del nisseting – hovedsaligt på nettet HER & HER hvor der simpelthen er de sødeste små nisseting. Jeg har købt alt fra mini nissehuer til staldlamper og huggeblok. Alt sammen noget, som skal bruges i December til at skabe endnu mere magi og små nissestreger (se ideer til nissestreger her). Min søster tager det med til Vilnius, når hun kommer i weekenden.

Udover det har jeg lavet

  • En lille brændestabel af knækkede gren og noget jutesnor.
  • En tørresnor  – igen blot med grene og jutesnor. Billigt og let. Tøjet har jeg klippet ud af rødt filt og limet lidt vat på. Jeg klippede nissetøjet ud efter skabelonen HER. Tøjklemmerne er købt i en hobbybutik, men jeg har også fundet dem online her.
  • En tøjbylt – nissen skulle jo ha’ sit tøj med i noget – igen blot en gren og et stykke filt.

 


HENT SKABELONER TIL NISSEDØR UNDER OMBYGNING


 

Find også opskrift på // Dørkrans // Adventskrans // Ris a la mande kage // Norske klejner // Juletræ af butterdej //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræ af butterdej - med spinat