Venner, det her er en af de bedste frokoster jeg længe har bikset sammen til mig selv. Kombinationen af vaffel og pizza med en go’ salat på toppen er altså lige i øjet. Og så er det ovenikøbet ganske let at lave og fyldet kan ganske let udskiftes med hvad køleskabet gemmer på!
Foretrækker du pizzavaflerne uden spinat, med en anden grøntsag eller helt uden, så retter du blot opskriften til dine præferencer.
Opskrift på pizzavafler med spinat
(3 stk belgiske)
Vaffeldej:
50 gram spinat
3 æg
1 dl mælk
2 dl havregryn
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
Fyld:
3/4 mozzarellabøf i skiver
Trøffelpesto
Skinke
Top:
Ærteskud
Avokado
1/4 mozzarellabøf
Pesto
Kom alle ingredienserne til dejen i en blender og blend til ensartet masse.
Varm dit vaffeljern. Kom dej i og læg lidt mozzarella, trøffelpesto og skinke inden du kommer mere dej ovenpå.
Steg færdig.
Inden servering kommer du f.eks. ærteskud, mozzarella, avokado og pesto på toppen.
Voila et styks hammer lækker servering!