Chopped bagel med burrata

0.0 from 0 votes
Chopped bagel

Instagram svømmer i chopped bagels, så jeg måtte jo også prøve og altså jeg forstår hypen! Selvom det først virker en smule fjollet at hakket ingredienserne til en slags salat, så er jeg altså nu overbevist. Chopped bagels kan altså noget. Og jeg synes at du, ligesom jeg, skal give dem en ægte chance.

Chopped bagels

Helt basalt tager går en chopped bagel ud på, at du du tager dit yndlingsfyld, kommer det på et skærebræt og hakker til du har en form for salat. Fyld salaten i en bagel. Gerne en lækker en af slagsen. Jeg har selvfølgelig valgt en bagel med chili & cheddar. De smager simpelthen så godt. Er du frisk kan du jo også bage dine egne bagels!

Til min copped bagel med burrata har jeg brugt: Bagel, burrata, salat, pesto, avokado, ristede pinjekerner og syltede rødløg. Men der er ingen fast formel. Du kan bruge laks, kylling eller noget helt tredje. Bare vælg det fyld du holder allermest af og chop løs.

Nu hvor jeg har dig her på siden, så vil jeg lige fortælle, at der er masser af opskrifter at finde. Både til frokost, aftensmad, brød og desserter. Vi kan jo starte med brød, hvor du selvfølgelig også finder opskrifter på bagels – ligesom du også finder andre sandwich brød.
I dessert kategorien synes jeg at du skal kigge nærmere på kardemommesnurrene. De er sådan helt latterligt lækre og har den helt ægte smag af kardemomme, fordi jeg bruger et særligt lille trick. Når de er bagt så er det tid til at prøve de sticky buns, som er klisterede karamelsnegle med pekannød. De er lette, luftige og virkelig syndige i smagen. De er det man kalder et must-try. En klar favorit her på sitet er flødebollekage, så den skal selvfølgelig også have en anbefaling.

Chopped bagel med burrata

Recipe by NannaPretzmann.dk
0.0 from 0 votes
Antal

1

person

Ingredienser

  • 1 stk bagel

  • 1 stk. avokado

  • 1 stk. burrata

  • 2 tsk. pesto

  • 1 spsk. syltede rødløg

  • 1 spsk. ristede pinjekerner

  • En smule salat

Sådan gør du

  • Tag fyldet og kom det på et skærebræt. Hak til du har en salat.
  • Rist din bagel og kom så fyldet i.

Har du prøvet opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Instagram

Kan du li’ opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Pinterest

Følg Nanna Pretzmann på Facebook

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?