Grillede majs med parmesan & hvidløgssmør

4.7 from 3 votes
Grillede majs med parmesan opskrift
grillede majskolber
grillede majskolber

Er der noget bedre end når majs sæsonen sætter i gang? De lange sommeraftenen, duften af grill og nyslået græs. Her finder du opskriften på verdens bedste grillede majs med parmesan. Opskriften er så simpel som den kan blive og kræver ikke specielle ingredienser. Her hos mig finder du generelt et stort udvalg af lige til opskrifter. Det behøver nemlig hverken være kompliceret eller kræve vilde ingredienser at lave lækkert mad, bage eller lave is. Faktisk kan det være lige omvendt. Jo mere simpelt, jo bedre!

Grillede majs med parmesan & hvidløgssmør

Ja faktisk skulle man næsten ikke tro at noget så simpelt ka’ blive så lækkert. Men det kan det – uden tvivl og uden at det tager en evighed at forberede! Sådan er det generelt her på NannaPretzmann.dk. Opskrifterne er simple, smagen i top og alle kan være med.

Udover lækre grill opskrifter og aftensmad, så finder du også let og ligetil bagværk. Til de grillede majskolber er det nærmest et must-try at prøve verdens bedste hvidløgsflutes med mozarella og feta! Det smager simpelthen forrygende. Morgenen derpå ku’ du passende serverer de koldhævede håndværkere!

Er du på udkig efter en kage, is eller dessert, så er du også kommet til rette sted. I blandt de mest populære kan jeg nævne flødebollelagkage og flødebollekage. Begge med flødeboller, super simple og altså altid en sikker vinder til fejringer og fødselsdage – eller måske blot til hverdag.

Grillede majs med parmesan opskrift

Grillede majskolber er selvfølgelige lidt af en sæson opskrift, men ikke en som du vil gå glip af! Majsene kan både laves på grill og i ovn. Det skal du ikke lade dig begrænse af. De kræver ikke en kogning først og er derfor også super lette at forberede. Jeg vil tro at det tager cirka 10 minutter at forberede majsene, hvis du tager dig go’ tid.

Grillede majs med parmesan & hvidløgssmør

Recipe by NannaPretzmann.dk
4.7 from 3 votes
Forberedelsestid

10

minutter
Tilberedningstid

15

minutter

Verdens bedste grillede majskolber.

Ingredienser

  • 6 friske majskolber

  • 150 gram hvidløgssmør

  • 100 gram revet parmesanost

  • En håndfuld friskhakket persille

  • En smule havsalt

Sådan gør du

  • Riv parmesanosten og hakket persillen fint. Miks de to ingredienser.
  • Pil majskolberne. Fordel hvidløgssmør på majskolberne med en kniv.
  • Dyp majskolberne i parmesanosten og drys med havsalt.
    Kom så majskolberne i et ildfastfad eller i en foliebakken, hvis du bruger grillen efterfølgende.
  • Bages ved 220 grader varmluft med øverste grillfunktion tændt i cirka 15 minutter. Til majsene er gyldne.

Har du prøvet opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Instagram

Kan du li’ opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Pinterest

Følg Nanna Pretzmann på Facebook

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?