Efteråret betyder bugnende æbletræer og æblekage med crumble i store mængder. Heldigvis finder du her opskriften på den allerbedste æblekage, som du kunne tænke dig. Resultatet er saftigt, blødt, luftige og velsmagende på en og samme tid.
Opskrift på æblekage med crumble
Opskriften er let og gå til og kræver hverken særlige ingredienser eller evner. Det betyder at alle kan bage med og det gør sig egentligt gældende for de fleste opskrifter her på nannapretzmann.dk. Det behøver nemlig hverken være svært eller kompliceret, når man går i køkkenet for at bage. Tværtimod, så er det ofte kvaliteten af de råvarer vi bruger som afspejler resultatet af vores anstrengelser i køkkenet. Så hellere sørger for at basisingredienserne er i top end at lede efter komplicerede opskrifter.
Hvis du er på udkig efter en lidt hurtigere kage med æbler. Sådan en ‘jeg har 5 minutter’ og vil gerne bage en kage – kage. Så skal du smutte forbi min æbletærte, som snildt kan opfylde en presset tidsplan. Kagen kan snildt konverteres til en pæretærte eller en hvilken som helst anden frugt eller bær du har til rådighed.
Er du på udkig efter en omgang bagværk til at serverer med æblekage med crumble, så tag endelig et nærmere kig på mine opskrifter på hjemmebagt brød. F.eks. kan jeg anbefale at prøve sødmælksfranskbrød eller mine barselsboller, som slet ikke kræver hverken barsel eller baby for at blive bagt. De er blot så lette, at de snildt kan bages med en baby på armen og det synes jeg fortæller en del. Resultatet er det tiltrods ganske luftigt og vanvittigt velsmagende. Er du til store lufthuller og en surdejsligende boller er denne opskrift klart for dig. Så kan den jo passende serveres med smør, ost og marmelade. Det vil ikke efterlade et øje tørt, er jeg sikker på.