Stegte ris

0.0 from 0 votes
stegte ris opskrift
stegte ris opskrift
stegte ris opskrift

Stegte ris er en af de opskrifter, som vi tyer til dig og igen i hverdagen. Ungerne elsker det, det sammen gør jeg og så er det bare enormt let og hurtigt at mikse sammen.

Opskrift på stegte ris

Opskriften på stegte ris kan varieres i det uendelige, så betragt den blot som en basisopskrift, som du kan rette til alt efter hvad køleskabet byder på af diverse rester. Det er nemlig alletiders måde at få brugt dem på. Helt uden at det føles som om du rydder op i de rynkede grøntsager i bunken af grøntsagsskuffen. Vi spiser ofte kun risen alene, men man kan jo passende lave en omgang forårsruller dertil.

Er du på udkig efter opskrifter på lette hverdagsretter er du i øvrigt kommet til rette sted. Her på NannaPretzmann.dk finder du masser af inspiration til at gøre hverdagen lettere, samtidig med at du stadig spiser lækkert.

Et must-try er fetadip med bagte gulerødder og grillede majs med parmesan, som begge smager helt forrygende. En anden ganske let ret, som er værd at nævne er ris med bacon og grøntsager. En ret bliver nærmest ikke lettere end mad-i-fad, da det blot passer sig selv i ovnen. En anden klasssiker herhjemme hos os er fyldt kyllingsbryst. Det er igen, let at lave, og passer blot sig selv i ovnen.

Som tilbehør til retterne kan jeg anbefale at prøve focassiamuffins og hvidløgsbrød med ost. Sidstenævnte er altid et kæmpe hit og vist også i blandt de mest populære opskrifter her på domænet. Generelt er jeg glad for at bage og derfor finder du også en hel del opskrifter på bagværk her hos mig.

Fælles for alle opskrifter er at de er lette at gå til, ikke kræver specielle ingredienser og at alle kan være med, uanset mad- og bageerfaring.

Stegte ris

Recipe by NannaPretzmann.dk
0.0 from 0 votes
Antal

6

personer
Forberedelsestid

15

minutter
Tilberedningstid

10

minutter

Stegte ris – en let hverdagsret, hvor grøntsagerne let udskiftes.

Ingredienser

  • 3 dl jasminris

  • 5 dl vand

  • 2 revne gulerødder

  • 1 bakke bønnespire

  • 1 bakke skinkestrimler

  • 1/4 stk. spidskål

  • 6 stk. æg

  • En smule olie

  • Smagsgivere til de stegte ris

  • En smule østersauce

  • En smule teriyakisauce

Sådan gør du

  • Start med at koge risen efter anvisning på pakken.
  • Varm en pande op.
  • Riv gulerødderne i strimler og skær spidskålen i små stykker.
  • Rør de 6 æg sammen. Kom olie på panden og steg æggene til røræg. Skub til siden og tilsæt så grøntsagler og lad dem stege et par minutter inden du tilsætter skinkestrimler og ris.
  • Smag til med østers- og teriyakisauce.

Har du prøvet opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Instagram

Kan du li‛ opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Pinterest

Følg Nanna Pretzmann på Facebook

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?