Bounty cheesecake – opskrift på simpel kage

Ingen fødselsdag uden en kage. Min mand er ikke den store kage spiser, men tilgengæld kan man god li’ Bounty bar og nu det er hans fødselsdagsfest, så lavede jeg en Bounty cheesecake. Denne Bounty cheesecake er uden husblas, så derfor er den så let og hurtig at lave, at man skulle tror det er løgn. Det er det ikk’ 😛 Jeg lavede kage dagen før festen og det gik fint an.
Opskrift på Bounty cheesecake
8-10 personer
300 gram digestive kiks
150 gram smør
500 gram Philidelphia smøreost
6 tsk flormelis
120 gram kokosmel
2 tsk vaniljearoma
1/2 l piskefløde
6 tsk rørsukker
150 gram chokolade
Pynt: guldstjerner (købt HER)
Kiksene skal smuldres. Jeg brugte min minihakker. Herefter smeltes smørret og mikses sammen med de knuste kiks. Herefter kan du bruge en springform eller f.eks. en bagering på et kagefad som mig. Jeg brugte en diamanter på 22 cm, men vil du have kage lidt højere, så brug 20 cm.
Pres kikseblandingen sammen og kom i bunden af bagering/springform. Sæt i køleskabet.
Smørost, flormelis og kokos piskes nu sammen med en håndmixer til det er en blød og jævn blanding.
Pisk fløden og sukker til piskeskum. Vend det forsigtigt i flødeosten.
Smelt chokoladen over vandbad. Kom lidt chokolade ud over kikse bunden og kom herefter skiftevis lidt chokolade og osteblanding på bunden. Husk at gemme lidt chokolade til pynt på toppen.
Jeg pyntede også med guldstjerner inden servering.
Find også opskrift på // Spinat boller // Toffifee cheesecake // Skildpadde cheesecake // P-tærte kage // Kage som flag // Oreo brownie med Oreo frosting // Rødbede boller //
Årh, det ser godt nok lækkert ud! Elsker bounty – så det bliver vist et must-try!