NannaPretzmann.dk
Grydebrød med den sprødeste skorpe

Bounty cheesecake – opskrift på simpel kage

image

image

image

Ingen fødselsdag uden en kage. Min mand er ikke den store kage spiser, men tilgengæld kan man god li’ Bounty bar og nu det er hans fødselsdagsfest, så lavede jeg en Bounty cheesecake. Denne Bounty cheesecake er uden husblas, så derfor er den så let og hurtig at lave, at man skulle tror det er løgn. Det er det ikk’ 😛 Jeg lavede kage dagen før festen og det gik fint an.

Opskrift på Bounty cheesecake

8-10 personer

300 gram digestive kiks

150 gram smør

500 gram Philidelphia smøreost

6 tsk flormelis

120 gram kokosmel

2 tsk vaniljearoma

1/2 l piskefløde

6 tsk rørsukker

150 gram chokolade

Pynt: guldstjerner (købt HER)

 

Kiksene skal smuldres. Jeg brugte min minihakker. Herefter smeltes smørret og mikses sammen med de knuste kiks. Herefter kan du bruge en springform eller f.eks. en bagering på et kagefad som mig. Jeg brugte en diamanter på 22 cm, men vil du have kage lidt højere, så brug 20 cm.

Pres kikseblandingen sammen og kom i bunden af bagering/springform. Sæt i køleskabet.

Smørost, flormelis og kokos piskes nu sammen med en håndmixer til det er en blød og jævn blanding.

Pisk fløden og sukker til piskeskum. Vend det forsigtigt i flødeosten.

Smelt chokoladen over vandbad. Kom lidt chokolade ud over kikse bunden og kom herefter skiftevis lidt chokolade og osteblanding på bunden. Husk at gemme lidt chokolade til pynt på toppen.

Jeg pyntede også med guldstjerner inden servering. image

 

Find også opskrift på // Spinat boller // Toffifee cheesecake // Skildpadde cheesecake // P-tærte kage // Kage som flag // Oreo brownie med Oreo frosting // Rødbede boller //

Image HTML map generator
   

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grydebrød med den sprødeste skorpe