NannaPretzmann.dk
Forresten da også #9

Italienske flutes med havsalt

Italienske flutes

Italienske flutes 2

De italienske flutes er en af mine absolut yndlings flutes. Det lille drys havsalt inden de bages er prikken over i’et. Men er du ikke til det undlader du det selvfølgelig bare. Det er også rigtigt lækkert at drysse diverse krydderurter og krydderier over. Bedst af det hele er at de er enormt lette at lave og bage.

Opskrift på Italienske flutes med havsalt 

4 stk 

25 gram gær

3 spsk olie

5 dl lunken vand

200 gram durummel

500 gram hvedemel

1 tsk salt

1 tsk sukker

Lidt havsalt til drys

 

Opløs gæret i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt godt sammen.

Lad dejen hæve i cirka halvanden time.

Drys lidt mel ud over et bord og tag dejen. Træk den ud til en firkant. Den skal ikke rulles eller æltes, men trækkes.

Del herefter dejen i 4 stykker. Jeg bruger altid en pizzaskære. Tag i hver ende og sno i modsat retning.

Sæt flutsene på en bageplade. Der kan være på to på hver plade.

Lad hæve en halv time. Drys med havsalt.

Ovnen skal varmes op til 225 grader og der skal stå et lille fad i bunden med vand. Brøddene skal bage i 15-20 minutter og når de har bagt halvdelen af tiden tager du fadet med vand ud og lader dem bage færdigt. De er lækre gyldne og brune, når de er færdige. Lad dem køle på en bagerist.

Kan fryses.

Italienske flutes dej Italienske flutes dej2

Italienske flutes dej3

Find opskrift på // lækkert & krydret brød // Pampas stykker // Kokos pandekager //

Image HTML map generator
   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #9