DIY: 5 tips til nytårspynt til nytårsbordet – Nanna Pretzmann
Jul i udlandet (2017)

DIY: 5 tips til nytårspynt til nytårsbordet

Diy nytårspynt til nytårsbordet DIY nytårspynt til nytårsbordet DIY nytårspynt til nytårsbordet

I år skal vi ligesom de senest år bare være os fem. Det er lige præcis hvad vi trænger til ovenpå en nogle gange hektisk jul. I år har vi jo været udenlands, men trangen til stadig bare at være os fem er nu stadig, som den plejer. Egentlig har jeg aldrig været specielt vild med nytår. Jeg føler lidt, at det er en smule opreklameret, men som ungerne bliver større og glæder sig til en dag med nytårspynt og raketter vokser glæden også hos mig.

Så for første gang er jeg gået all-in på nytårspynt. Både købt og hjemmelavet. Det hjemmelavede er blevet efterspurgt på min IG story, da jeg delte et billede af processen igår. Så nu får i lige de 5 yderst simple DIY’s jeg har kastet mig over. Lette, men ret fine synes jeg. Næste år må jeg kaste mig ud i de lidt mere komplicerede. Ideer er der nok af.

Nytårspynt: Bordkort til nytårsbordet

Dette tip til nytårspynt er det simpleste og hurtige af de 5, som jeg deler idag. Knallerten er købt, så farven kan selvfølgelig ændres efter behov og ønske. Den lille label har jeg lavet med en “gammeldags” dymo maskine. Også kaldet en prægemaskine. Jeg købte min HER og den er overraskende billig. Man skriver blot det ønskede navn og klistre på knallerten.

Bordkort til nytårsbordet

Nytårspynt: Stående pom poms af servietter

Servietterne her tror jeg faktisk, at jeg engang har hjulet min mor med at lave til en fest, da jeg var barn. Dengang kaldte vi dem vist åkander. Nu kalder jeg dem stående pom poms 😉

Servietterne er let nytårspynt til nytårsbordet. Billedet nedenfor viser de 4 step:

57a843f2-9135-47ab-83c0-bf387f9e4f86

Step 1: fold servietten ud

Step 2: fold en kant og fortsæt til hele servietten er foldet.

Step 3: bind en snor eller bånd om på midten. (Klip eventuelt kanterne runde – det giver en god effekt)

Step 4: løsning lagene på servietten og træk dem op en efter en.

nytårspynt pom poms af servietter

Nytårspynt: butterflies på glas

Denne DIY på nytårspynt til nytårsbordet er vist min favorit. En lille butterfly på vinglassene er simpelthen så fint og giver lige det sidste til bordet.

Jeg har brugt:

Sort satinbånd 25 mm bredt

Sølv satinbånd 9 mm bredt

Limpistol

Størrelsen på butterflyen afhænger jo af vinglassets størrelse og vel egentlig også smag 😉

Jeg tog cirka 15 cm sort satinbånd. Jeg kom en klat lim på midten og foldede enderne fra hver side indover og klemte dem fast på limet. Herefter tog jeg cirka 5 cm glimmer satinbånd. Kom en klat lim bagpå båndet og viklede båndet rundt om sløjfen, således at den sætter sig, som en butterfly.

På vinglasset er butterflyen fæstnet med limpistolen. Nogle på toppen af glasset, nogle på stilken. Jeg tænker egentligt også, at ideen kunne være ret fint til en konfirmation.

Butterfly på vinglas - nytårspynt til nytårsbordet

Nytårspynt: Glimmer stearinlys og glimmerfjer

Igen, to super lette og hurtige DIY’s til glimmer nytårspynt.

Stearinlys med glimmer - nytårspynt til nytårsbordet

Den første er til stearinlys med glimmer. Egentlig er det meget simpelt. Jeg brugte en spraylim til at spraye direkte på lyset og rullede plus dryssede glimmer på. Jeg brugte en bageplade med bagepapir, som underlag. Igen er det smag og behag, hvor meget glimmer man ønsker. Det kan gå fra en smule til at dække hele lyset. Jeg valgte mellemvejen.

Stearinlys med glimmer

Anden DIY er også glimmer relateret, men altså på fjer istedet. Fremgangsmåden er den sammen og resultatet ret hyggeligt. Spray lim på den del af fjernet du ønsker glimmer på og dyp/vende herefter i glimmer.

Glimmerfjer - DIY nytårspynt

 

Ideer til nytårsdessert alkoholfri børnedrinks // børnedrinks // Toffifee cheesecake // Daim islagkage // Toblerone cheesecake //

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i udlandet (2017)