Bounty cheesecake – opskrift på simpel kage

image

image

image

Ingen fødselsdag uden en kage. Min mand er ikke den store kage spiser, men tilgengæld kan man god li’ Bounty bar og nu det er hans fødselsdagsfest, så lavede jeg en Bounty cheesecake. Denne Bounty cheesecake er uden husblas, så derfor er den så let og hurtig at lave, at man skulle tror det er løgn. Det er det ikk’ 😛 Jeg lavede kage dagen før festen og det gik fint an.

Opskrift på Bounty cheesecake

8-10 personer

300 gram digestive kiks

150 gram smør

500 gram Philidelphia smøreost

6 tsk flormelis

120 gram kokosmel

2 tsk vaniljearoma

1/2 l piskefløde

6 tsk rørsukker

150 gram chokolade

Pynt: guldstjerner (købt HER)

 

Kiksene skal smuldres. Jeg brugte min minihakker. Herefter smeltes smørret og mikses sammen med de knuste kiks. Herefter kan du bruge en springform eller f.eks. en bagering på et kagefad som mig. Jeg brugte en diamanter på 22 cm, men vil du have kage lidt højere, så brug 20 cm.

Pres kikseblandingen sammen og kom i bunden af bagering/springform. Sæt i køleskabet.

Smørost, flormelis og kokos piskes nu sammen med en håndmixer til det er en blød og jævn blanding.

Pisk fløden og sukker til piskeskum. Vend det forsigtigt i flødeosten.

Smelt chokoladen over vandbad. Kom lidt chokolade ud over kikse bunden og kom herefter skiftevis lidt chokolade og osteblanding på bunden. Husk at gemme lidt chokolade til pynt på toppen.

Jeg pyntede også med guldstjerner inden servering. image

 

Find også opskrift på // Spinat boller // Toffifee cheesecake // Skildpadde cheesecake // P-tærte kage // Kage som flag // Oreo brownie med Oreo frosting // Rødbede boller //

Follow:
Share:

21 Comments

  1. 9. januar 2016 / 8:58 pm

    Årh, det ser godt nok lækkert ud! Elsker bounty – så det bliver vist et must-try!

  2. Majbritt Andreasen
    28. januar 2016 / 9:04 pm

    Verdens bedste kage. Smager rigtig rigtig godt.. Hurtig at lave og lige så hurtig var den spist :D…

  3. Rasmus
    9. februar 2016 / 5:21 pm

    Hvornår skal vanilje aromaen i ?

  4. Kristina
    2. april 2016 / 9:23 am

    Hvor lang tid skal den være på køl før den kan serveres?

    • 2. april 2016 / 11:36 am

      Bare et par timer, men den kan sagtens laves dagen før 😀

  5. Lonni
    14. maj 2017 / 11:13 pm

    Undskyld. Jeg er altså helt ny i bageverden. Men hvordan sikrer man sig lige at den ikke sidder fast med siderne af springformen? 😁

    • 15. maj 2017 / 8:42 am

      Jeg kører blot en kniv rundt i kanten. Men du kan også bruge folie:)

  6. Lonni
    18. maj 2017 / 7:06 pm

    Og hvad er en piskeskum egentlig? 😂😅

  7. Marianne
    21. september 2017 / 6:00 pm

    Ved du om den kan fryses? Jeg glæder mig til at smage den.

    • 23. september 2017 / 2:28 pm

      Jeg har ikke prøvet, så ved det faktisk ikke 🙂 Håber den smager 🙂

  8. Vicki
    29. marts 2018 / 1:10 pm

    Hejsa :). Jeg ville høre om man kan undvære vanilje aromaen? 🙂

  9. Karina
    9. november 2018 / 9:00 pm

    Hej den lyder vildt lækker og må prøves 🙂 jeg skal bare lige være sikker på om jeg forstår rigtig ‘:-) men altså først kigsebund så sjokolade så ostecrem så sjokolade og så ostecrem og så sjokolade altså sådan lidt i lag 🙂 undskyld vis det et dumt spørgsmål men ville lige være sikker 😉

    • 10. november 2018 / 4:47 am

      Der er ingen dumme spørgsmål og du har helt ret. Det skal være lag på lag på lag 🙂

  10. Aysun
    17. november 2019 / 8:45 am

    Bruger du mørk chokolade😊

    • 18. november 2019 / 8:30 pm

      Hej Aysun 🙂

      Ja det gør jeg 🙂

      KH
      Nanna

  11. Jakob Petersen
    7. december 2019 / 1:26 pm

    Kan man bruge almindelig hvidt sukker i stedet for rørsukker

Leave a Reply


Looking for Something?