One pot bøf stroganoff

P8071437 P8071439

P8071435

Som i jo nok efterhånden har erfaret, så har jeg en vanvittigt glæde ved one pot retter. De er lette at lave, tager ikke lang tid og efterlader nærmest ingen opvask. Alle kæmpe wins i min verden.

Jeg har lyttet til jer, som savnede lidt kød i de one pot pasta retter jeg allerede har præsenteret for jer og derfor har jeg denne gang kastet mig over en forenklet udgave af bøf stroganoff, som altså snildt kan laves i en enkelt gryde. Vi spiser ikke vanvittigt meget kød herhjemme, så derfor tænker jeg ikke specielt over, at nogle måske synes det mangler. Men det skønne ved one pot retterne er at man altid kan rette lidt til og ændre ingredienser alt efter hvad man ligger inde med.

Denne portion kan gøre det ud for et aftensmåltid hos os. 3 små børn og to voksne. Serveret med et hvidløgsflutes til.

Opskrift på one pot bøf stroganoff

En god sjat olie

1 løg

1/2 bakke champignion (125 gram)

450 gram oksekød i strimler/tern

5 dl vand

1 bouillonterning (oksekød)

250 gram fettucini (eller ander frisk pasta)

1/2 pakke Philidelphia

Salt & Peber

Hakket persille

 

Varm olie op i en gryde. Skær champignion i tynde skiver og løg i små tern. Brun til væsken er stegt fra champignonen.

Tilsæt oksekød og lad det brune.

Kom vand, bouillonterning samt pasta i gryde og lad det koge op. Koges efter anvisning på pakken, som i dette tilfælde var 3-4 minutter. Rør rundt imens.

Tilsidst tilsættes smørosten under omrøring. Rør til smørosten er opløst og tag herefter af varmen.

Top retten med hakket persille og server 🙂

 

Find også opskrift på // Rugbrød // Pizzadej med spinat // Spinat boller // Rødbede boller // One pot pasta – frisk pasta med ærter og asparges // Oreo brownie med Oreo frosting //

 

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Katja
    4. februar 2017 / 11:22 am

    Hvis du bruger tørret pasta, bruger du så 12 dl vand i stedet for?

Leave a Reply


Looking for Something?