Vanvittigt let & lækkert madbrød

opskrift madbrødMadbrød opskriftMadbrød opskrift

En af de lettest opskrifter, som jeg kender på madbrød. Og ikke nok med, at det er vanvittigt let, så smager det altså også drøn skønt. Indholdet kam varieres alt efter smag og eventuelle rester fra køleskabet.

Opskrift på madbrød

6-8 personer

25 gram gær

3 dl vand

2 tsk rørsukker

2 tsk salt

2 spsk olie

200 gram durum mel

Cirka 300 gram hvedemel

 

Fyld 

125 gram cherrytomater

2 pakker mozzarellabøffer (á 125 g)

2 pakker prosciutto skinke (á 70 g)

En stor håndfuld basilikum 

 

Opløs gøren i det lunkne vand, tilsæt resten af ingredienserne – pånær hvedemelet. Det gemmer du til sidst og tilsætter lidt efter lidt indtil dejen er mættet. Ælt dejen godt igennem.

Lad dejen hæve en god time.

Rul den ud i en aflang firkant.

Skær mozzarella i mindre stykker og cherrytomater i halve. Lig skinken på dejen og kom mozzarella, tomater og basilikum ovenpå.

Lig dejen over fyldet og lav en ring. Brug vand til at lime enderne sammen, så fyldet ikke løber ud. 

Lad hæve i 20-30 minutter.

Bages ved 250 grader (alm ovn) i cirka 25 minutter.

Voila skide lækkert madbrød, hvor alle kan være med…

Opskrift madbrød

Find også opskrift på // Hvidløgsflutes // Hvidløgsknuder // Spinatboller // Pestoboller // Pestomøllehjul // Møllehjul af ostebomber // One pot cheesy taco pasta // Taco tærte //

Follow:
Share:

4 Comments

  1. Mary-Ann
    3. januar 2019 / 8:55 pm

    Fantastisk madbrød!

  2. Sussanne
    1. juni 2019 / 3:00 pm

    Hej nanna
    Hvad spiser man det til? når dumt spørgsmål 😉 men med fyld er det så “aftensmad”?

    • 2. juni 2019 / 2:44 pm

      Hejsa Susanne,

      Der er ingen dumme spørgsmål her 🙂 Du kan både spise brødet, som aftensmad eller som tilbehør til aftensmaden. Det du foretrækker!

Leave a Reply


Looking for Something?