Opskrift på snaskede snegle

snaskede snegle opskriftsnaskede snegle opskrift

De snaskede snegle her var lidt af et eksperiment. Egentlig havde jeg tænkt mig, at lave et madbrød, men pludselig slog tankerne istedet overså snaskede snegle. De smager hammer godt lune og går perfekt til aftensmaden. Vi fik kartoffelmos med kødsauce, salat og så sneglene her.

Der er meget fyld i, deraf navnet snasket, så er du ikke til det, så kan du med fordel halvere fyldet, for en mindre snasket version.

Det er forresten en skam, at billederne langt fra viser, hvor lækre de snaskede snegle er. Men prøv dem!!

Opskrift på snaskede snegle

Cirka 25 snaskede snegle

25 gram gær

3 dl vand

2 tsk rørsukker

2 tsk salt

2 spsk olie

200 gram durum mel

Cirka 300 gram hvedemel

 

Fyld 

100 gram spinat

25 gram persille

3 fed hvidløg

300 gram salattern

200 gram Philadelphia

100 gram grofthakkede mandler

Salt & Peber


FØLG OGSÅ MED PÅ PINTEREST


Opløs gøren i det lunkne vand, tilsæt resten af ingredienserne – pånær hvedemelet. Det gemmer du til sidst og tilsætter lidt efter lidt indtil dejen er mættet. Ælt dejen godt igennem.

Lad dejen hæve en god time.

Imens laver du fyldet. Jeg bruger min stavblender til at kører spinat, persille og hvidløg til en masse. Bagefter tilsætter jeg Philadelphia og salattern og kører til massen igen er jævn.

Rul dejen ud i en aflang firkant. Kom massen på og drys de hakkede mandler henover.

Rul sammen til en pølse – på den lange led – ligesom når du laver kanelsnegle. Skær snegle ad cirka 3 cm bredde.

Lad hæve i 20-30 minutter.

Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 25-30 minutter til sneglene er gyldne.

snaskede snegle opskrift

Find opskrift på // Madbrød // Hvidløgsflutes // Naan brød // Spinat boller // Kærnemælksboller // Rødbede burgerboller //

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?