Oreo islagkagen her er en af de letteste desserter jeg kender. Den kræver ikke et hav af ingredienser, er hurtig at mikse sammen og så smager den bare drøn lækkert!
Opskrift på vegansk Oreo islagkage
Bund:
2 pakker Oreo (308 gram)
150 gram smør (Naturli vegan block)
Is:
1 dåse kondenseret kokosmælk
2 Alpro piskbar “fløde”
1 spsk citronsaft
2 tsk vaniljesukker
1 pakke knuste Oreo (154 gram)
Top:
1/3 pakke Oreo
Bær
Knus oreo og bland massen med den smeltede smør. Kom i en 24 cm springform og pres det sammen i bunden.
Pisk fløde, vaniljesukker og citronsaft til det er stift. Vend den kondenseret kokosmælk og de knuste Oreo i. Hæld over oreobunden og kom i fryseren.
Kom i fryseren.
Find også opskrift på // Vegansk Snickers islagkage // Vegansk jordbær lagkage // Smoothie bowl //
Hej.
Sikke en dejlig opskrift! Den vil jeg prøve at lave 😄
I opskriften skriver du at man skal bruge 1 DS kondenseret kokosmælk – hvor mange gram er det? Man kan jo få dåserne i forskellige størrelser.
Mvh. Amalie
Forfatter
Hej Amalie,
Den jeg har brugt er på 490 gram 🙂
KH
Nanna