Så har der stille et stykke tid her igen. Bondegården er blevet solgt og vi har travlt med både oprydning, salg af inventar og flytning. Men vi glæder os til, at være på den anden side. Der venter nemlig større økonomisk frihed, langt flere rejser og en helt anden slags hverdag. Men mere om den en anden dag!
Opskrift på butterdejs hapsere med grønt fyld
8 stk
2 ruller butterdej
75 gram spinat
170 gram flødeost (jeg bruger shesse for mælkefri version)
2 fed hvidløg
1 dl parmesan (jeg bruger vegansk fra Simple V)
2 dl edamammebønner
Salt & peber
Skær butterdejspladerne ud i 8 stykker hver. Det er let med en pizzaskære.
De øvrige ingredienser blendes sammen. Herefter fordeles fyldes på 8 plader. De resterende 8 plader kommer du på toppen.
Kom i ovnen ved 200 grader og bag i cirka 20 minutter.
Voila lækre butterdejs hapsere.
TIP – Dejen kan i også udskiftes med (købe) tærtedej eller pizzadej.
Find også opskrift på // pizzamuffins // Grove Spinatboller med chiafrø // Barselsboller //