Pizzasandwich – let opskrift

5.0 from 2 votes
Pizzasandwich

Pizzasandwichen, som er gået helt og aldeles viralt – og jeg forstår det helt ærligt godt! Det er nemlig top lækkert med en pizzasandwich med fyld af burrata, pesto, prosciutto, salat, pinjekerner og balsamico glaze!

Pizzasandwich

Men Nanna er det ikke bare en pizza, som er klappet sammen?! Og jo det ku’ man jo godt argumentere for, men det kan altså noget at gøre netop det. Noget andet en pizza, for pludselig er det jo en sandwich og jeg bilder mig ind at det smager anderledes. Men uanset er faktum at det må prøves og det jo altså er ganske, ganske let at lave pizzasandwich hjemme i eget køkken.

Fyldet kan let udskiftes efter smag og behag. Jeg har en kæmpe forkærlighed for burrata, så det føltes som et ret sikkert valg. Balsamico glaze er i øvrigt et must-try, hvis du endnu ikke har prøvet det. Det tager lige smagen op til næste niveau.

Er du på jagt efter yderligere inspiration til frokost og sågar aftensmad? Så led ej længere. Her på NannaPretzmann.dk finder du netop de kategorier stopppet med lette og lækre opskrifter, som bare venter på at du prøver dem. Nu vi er i pizzahjørnet kunne jeg jo passende anbefale dig at kigge forbi Peinirli, som jo er græsk pizza eller khachapuri, som er Georgisk ostebrød. Det er noget nær en bid af himlen.

Hvis du er til bagværk og kage, så har jeg også en del i gemmeren af netop det. Ja efterhånden er der vel hundredvis af opskrifter her på domænet og flere kommer hele tiden til. En all-time favorit er helt sikkert flødebollekagen og så vil jeg også anbefale dig at prøve jordbærlagkagen med flødeboller. Den smager latterligt godt, selvom det lyder en smule mærkelig med flødeboller indeni lagkagen. Trust me – bare skynd dig at prøv den.

Pizzasandwich

Recipe by NannaPretzmann.dk
5.0 from 2 votes
Antal

6

styk
Forberedelsestid

10

minutter
Tilberedning

14

minutter

Ingredienser

  • 25 gram gær

  • 5 dl lunken vand

  • 3 spsk. olie

  • 2 tsk. salt

  • 1/4 tsk. sukker

  • 4 dl durummel

  • Cirka 10 dl hvedemel

  • Forslag til fyld: burrata, salat, pesto, ristede pinjekerner, prosciutto og balsamizo glaze

Sådan gør du

  • Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt olie, salt, rørsukker og durummel. Tilsidst tilsættes hvedemelet. Lidt efter lidt og hellere for lidt end for meget. Ælt dejen godt igennem og lad den hæve mindst en time.
  • Del dejen i 6 og tryk hver bolle meget, meget fladt ud. De hæver i ovnen og en tynd, sprød skorpe gør sig bedst, synes jeg i hvert fald. Kom dejen på et stykke bagepapir. Fordel olie og fold dejen. Kom en smule olie på toppen også!
  • Bages ved minimum 250 grader (alm ovn). Varm gerne bagepladen med i ovnen og kom pizzaen direkte ovenpå. Bages i cirka 6 minutter. For det bedste resultat bages på bagestål, som varmes op en times tid inden bagning.

Noter

  • Tip: brug 5 gram gær og koldhæv pizzadejen i stedet.

Har du prøvet opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Instagram

Kan du li’ opskriften?

Følg @NannaPretzmann på Pinterest

Følg Nanna Pretzmann på Facebook

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?